Enn denne mallen da?

Dette var den det var 2 like av. Ser ut som en pecoltia variant, men det er mange av dem...
Skal lage bedre bilder senere...
Hei, for meg ser det ut som om det er en Peckoltia L135, uten å være så helt bombesikker på det, men i mine øyne ser det sånn ut ihvertfall.
Flere bilder av pecoltia'en
Jeg tror det er snakk om en L-205, men de er så like....?!?!?
Du må vri armen på dem som jobber i butikken til de forteller deg hvor fiskene kommer fra (på en positiv måte såklart). Få dem til å ta de nødvendige telefonene for å finne både land, fylke og elv. Informasjonen er som oftest tilgjengelig hvis viljen er der. Lokasjon er alfa omega.

Under er en fullvoksen L-205 hunn fanget i Rio Momon i Peru. Den ble solgt som noe annet. Uten lokasjon hadde det vært umulig å finne ut hva slags L-nummer det var fordi det er så mange Peckoltia som ligner.

<img src="http://akvaforum.no/images/fish/peckoltia_sp_l205_02.jpg?n=2B481FE3-1143-D3FC-">

Hannen
<img src="http://akvaforum.no/images/fish/peckoltia_sp_l205_04.jpg?n=2B481FE3-1143-D3FC-">
Håvard Støre Andresen
Du må vri armen på dem som jobber i butikken til de forteller deg hvor fiskene kommer fra (på en positiv måte såklart). Få dem til å ta de nødvendige telefonene for å finne både land, fylke og elv. Informasjonen er som oftest tilgjengelig hvis viljen er der. Lokasjon er alfa omega. Under er en fullvoksen L-205 hunn fanget i Rio Momon i Peru. Den ble solgt som noe annet. Uten lokasjon hadde det vært umulig å finne ut hva slags L-nummer det var fordi det er så mange Peckoltia som ligner. >

Var innom på kilden igår. var det disse de hadde som store der Håvard ?
Trym: Ser ut som L147 for meg...

Så L08 eller L147 er kanskje et steg nærmere

Men L147 stemmer dårlig med lista
Nesten sikker på at det er L08...
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap