Kokosnøtt-huler på nettbutikker?

Noen som kan tipse meg om en nettbutikk som selger kokosnøtter (ferdige, klare til akvarium?)? Jeg har vært både her og der nå for å kikke, men jeg finner ingen, noe jeg syns er merkelig... Det finnes vel?
Du må se under rubrikk annonser her inne.. Mange som selger her
Mye billigere å lage selv....
Tipper det blir bra dyrt hvis du finner noen som har ferdiglagede. Husk at porto kommer i tillegg.

Kokosnøtt huler er enkelt å lage selv. Det finnes utallige beskrivelser på nettet om hvordan det skal gjøres.........
Du får dem billig hos denne karen her, har bestilt hos han tidligere.
Kjempelett å lage selv. Kutt åpning med en baufil eller bor gjennom de "øynene" på nøtta som er i den ene enden å dunk litt med hammeren så får du hull. Koker du den litt etterpå så er kjøttet lett å pirke ut.
Halve moroa med kokosnøtthuler er jo å lage dem selv! Jeg blir helt i hundre hvis jeg ser at jeg trenger nye, takket være akvariehobbyen tror jeg faktisk at jeg hadde klart meg en stund på en øde øy. I blant får jeg lyst til å kjøpe en haug med kokosnøtter, bare for å dele dem
Wobbler
Kjempelett å lage selv. Kutt åpning med en baufil eller bor gjennom de "øynene" på nøtta som er i den ene enden å dunk litt med hammeren så får du hull. Koker du den litt etterpå så er kjøttet lett å pirke ut.


Syns jeg leste en eller annen plass at de må koke så utrolig lenge, vannet måtte byttes i kjelen, kokes mer osv, og det orker jeg ikke
Jeg har ikke kokt en eneste kokosnøtt, har alltid klart å få ut kjøttet uten problem. Gjelder bare å ha litt tålmodighet Her kan du se noen søkeresultater på hvordan man kan lage huler selv, og her finner du en artikkel.

Jeg synes fremgangsmåten i artikkelen er litt knotete. Selv tar jeg med meg nøtta ut i garasjen. Bruker en drill til å lage hull (et av de tre hullene på nøtta er alltid myk, bare å kjenne seg frem), tømmer ut melka og slår på den med en øks på hoggestaben. Snur litt på den for hvert slag, og til slutt deler den seg pent i to. Så durer jeg inn på kjøkkenet, tar frem en kniv og en skje, og lirker ut kjøttet.
Helt enig at det er greit å få ut kjøttet hvis kokosnøtta er delt i to. Jeg ønsker imidlertid som oftest å lage et kantete hull som passer til størrelsen med på fisken jeg "bygger" hule til. Jeg vil alså ha kokosnøtta hel med en åpning i den ene enden. Da er det litt mer vrient å prike ut kjøttet av den lille åpningen. Det er lettest å sage ut hullet men blir ikke akkurat estetisk vakkert med fine kuttflater. Det ser mye bedre ut med litt kantete åpning. Bor og hammer fikser dette. Sånne nøtter er feks flotte å dekke til med en steinhaug der bare hullet synes og vips så har du en flott hule med litt størrelse til feks hulelekende ciclider.

Koker du nøtta ca 5 min så er det mye enklere å ta en kniv i pirke ut gørra.Kjøttet "krymper" å slipper nøtteskallet.

Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap