Produktomtale: eSHa Exit

eSHa Exit er trolig markedets mest effektive, og skånsomme medisin (for fisk, planter og bakteriekultur) mot hvitprikk. Medisinen er også effektiv mot andre mindre ektopasitter som Oodinium
[External Image]

eSHa Exit kan benyttes i alle akvarier, selv om du har sneiler\ reker i karet. Medisinen ødelegger ikke bakteriekulturen, så det er ikke fare for voldsom forgiftning av vannet, ved endt behandling.
Normalt holder det fint med en tredagers kur, men noen gang er parasittene mer innbitte på å gjøre livet surt for fiskene, og da er det fullt mulig å fortsette kuren i lengre tid.

Etter endt behandling, fjernes restene av medisinen med å filtrere vannet over kullfilter i 36-72 timer.

Hva virker eSHa Exit mot?
Denne medisinen er høyst virksom mot Hvitprikk (Ichthyophthirius), Oodinium (alle varianter) og trolig Chiodonella m.fl. Medisinen sies også å ha god effekt mot ”store, hvite prikker”, og ”sorte prikker”, hva nå det er
Dersom fisken din ser ut til å ha kløe, finneklemming, og\ eller fargeforandringer, er det verdt å forsøke denne medisinen.

Dossering:
På kurens første dag, benyttes 20 dråper pr 100L akvarievann.
På kurens 2. og 3. dag, benyttes 10 dråper pr 100L akvarievann
Kuren kan fortsettes ut over dag 3, utfør da ett 40% delvannsbytte før medisinering. Dette bør kun gjøres dersom du ser forbedring av fiskenes helse.

Kombinasjon med andre medisiner:
eSHa Exit kan kombineres med eSHa 2000, i tilfeller der man mistenker det for også å være bakteriell infeksjon i akvariet. Ut over dette bør det vises den største forsiktighet med bruk av andre produkter sammen med eSHa Exit.

Innhold:
1 ml eSHa Exit inneholder:
Diaminoakridin 6,3mg(Methylenblått), Veride Malachitum 0,31mg(malakittgrønt), Methylrosanilinii chloridum 0,79mg, Methylthionninii chloridum 3,98mg og vann.

Dette er en av de medisinene du godt kan ha stående på lur. Den er effektiv, billig, og har lang holdbarhet. Fiskene tåler denne meget godt, og da er det vel ikke noe å lure på?
Frank Angell
[URLBLOCK1] er trolig markedets mest effektive, og skånsomme medisin (for fisk, planter og bakteriekultur) mot hvitprikk. Medisinen er også effektiv mot andre mindre ektopasitter som Oodinium [IMG]http://www.tropefisk.no/images/eshaexit.jpg[/IMG] eSHa Exit kan benyttes i alle akvarier, selv om du har sneiler\ reker i karet. Medisinen ødelegger ikke bakteriekulturen, så det er ikke fare for voldsom forgiftning av vannet, ved endt behandling. Normalt holder det fint med en tredagers kur, men noen gang er parasittene mer innbitte på å gjøre livet surt for fiskene, og da er det fullt mulig å fortsette kuren i lengre tid. Etter endt behandling, fjernes restene av medisinen med å filtrere vannet over kullfilter i 36-72 timer. [B]Hva virker eSHa Exit mot?[/B] Denne medisinen er høyst virksom mot Hvitprikk (Ichthyophthirius), Oodinium (alle varianter) og trolig Chiodonella m.fl. Medisinen sies også å ha god effekt mot ”store, hvite prikker”, og ”sorte prikker”, hva nå det er :) Dersom fisken din ser ut til å ha kløe, finneklemming, og\ eller fargeforandringer, er det verdt å forsøke denne medisinen. [B]Dossering:[/B] På kurens første dag, benyttes 20 dråper pr 100L akvarievann. På kurens 2. og 3. dag, benyttes 10 dråper pr 100L akvarievann Kuren kan fortsettes ut over dag 3, utfør da ett 40% delvannsbytte før medisinering. Dette bør kun gjøres dersom du ser forbedring av fiskenes helse. [B]Kombinasjon med andre medisiner:[/B] eSHa Exit kan kombineres med eSHa 2000, i tilfeller der man mistenker det for også å være bakteriell infeksjon i akvariet. Ut over dette bør det vises den største forsiktighet med bruk av andre produkter sammen med eSHa Exit. [B]Innhold:[/B] 1 ml eSHa Exit inneholder: Diaminoakridin 6,3mg(Methylenblått), Veride Malachitum 0,31mg(malakittgrønt), Methylrosanilinii chloridum 0,79mg, Methylthionninii chloridum 3,98mg og vann. Dette er en av de medisinene du godt kan ha stående på lur. Den er effektiv, billig, og har lang holdbarhet. Fiskene tåler denne meget godt, og da er det vel ikke noe å lure på?


Gammelt innlegg, men om noen har interesse for temaet så kommer en korreksjon fra meg.

Diaminoakridin er ikke metylenblått.

Methylthionninii er metylenblått.
Methylrosanilinii er krystallfiolett.
Hvor kan jeg få kjøpt dette fantastiske produktet? Her i Bergen har vi blant annet Buddy, Tropehagen zoo, sentrum zoo og Min Beste Venn. Kan jeg få kjøpt hos noen av de?
Nettbutikkene Aquamanias og Webzoo selger den ihvertfall
Tilfeldig bekjentskap
© Stian Jarnes Bjånesøy
Reklame for plussmedlemskap