lys

Inaktiv bruker
jeg har et kar på 130 liter med to lys rør,husker ikke styrken på det... men spørsålet er,jeg har utrolig lyst på moonlight,hva må jeg gjøre da??må jeg ta ut et lys rør og sette inn en moonlight?? blir det ikke for dårlig lys da??

Tror nok det er en bedre løsning om du setter inn et rør til. Hvis du sier noe om hvilket kar og lystopp du har er det lettere å komme med forslag.
Du kan bruke noe de har på IKEA til Moonlight. Jeg kjenner en som bruker det og det er veldig fint! Det er 4 tynne lysrør bygd opp av dioder. Det finnes i flere farger der blå ser ut som moonlight
Den de har på IKEA heter TRETTIOEN lyslist.
Du finner den [URL=http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=16&productId=11158&langId=-14&parentCats=15579*15748*16082]her på Ikeas nettsider[/URL].
Inaktiv bruker
takk takk.. dere som har litt mer erfaring,kan dere svare meg på om jeg kan bruke skifer stein i et akvarium?? til å bygge litt små fjell og div..
Bjørn Fiskvik
takk takk.. dere som har litt mer erfaring,kan dere svare meg på om jeg kan bruke skifer stein i et akvarium?? til å bygge litt små fjell og div..

Det kan du selvsagt gjøre
Det er en fordel om du holder deg til temaet til tråden "steinekspertene" titter neppe innom en lystråd helt uten videre

Søk på skifer, få finner du forøvrig masse info om denne flotte steinen
mona o
Den de har på IKEA heter TRETTIOEN lyslist. Du finner den [URL=http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=16&productId=11158&langId=-14&parentCats=15579*15748*16082]her på Ikeas nettsider[/URL].

Hei Mona tror jeg må en helt frivillig tur på Ikea gett,har du prøvd denne selv eller?
Tilfeldig bekjentskap
© Richard Noer
Reklame for plussmedlemskap