Har fått ancistrus yngel - gjøre av de?

Har fått hvertfall 10 stk yngel og det ser ut som de er i beste velgående.

Hvis en del av de klarer seg, tar butikker imot slike når de blir større? og hvor mange kan man ha i 110L akvarie?
I overskriften spør du hva du skal gjøre av de. Det spørsmålet skjønte jeg ikke helt. Du skriver ingenting om at du har flere enn et akvarium, så da må de jo bare være der de er.
Hvis du ikke har noen store og glupske fisk som yngelen passer inn i munnen på, så burde de ha gode overlevelsessjanser i akvariet ditt. De spiser alger og litt forskjellig de finner. Anbefaler deg å øke fôringen noe nå som du har yngel å fø på, de trenger en del mat i oppveksten.

Når yngelen er 3-4 cm lang, kan du selge de. Du får elendig pris for de i zoobutikken, hvis de i det hele tatt tar i mot fisk fra private oppdrettere (ikke alle zoobutikker gjør det). Du får mer betalt pr stk hvis du selger dem privat til akvarister. Du finner rubrikkannonser her på forumet, der du kan legge ut annonse når tiden er inne. Da kan akvarister i ditt distrikt kjøre hjem til deg og kjøpe av deg der.
Pris pr stk for Ancistrus? Vet ikke hva markedsprisen er pr stk akkurat nå (det avhenger av str) men det finner du ut ved å lese litt annonser og følge med der fremover. Da ser du hva folk selger dem for. Husk at størrelsen avgjør prisen. Yngel er billigere.

L-maller som Ancistrus o.l. vokser generelt sakte i forhold til andre fiskeyngel, men de kan også bli ganske gamle.
Tilfeldig bekjentskap
© Kim Weflen aka akvafil
Reklame for plussmedlemskap