Påstått l-144, men røde øyne

Hei!
I dag var jeg heldig å få hente tre flotte fisk, presentert som L-144. Men etter å ha lest litt, har jeg forstått det som at disse skal ha sorte øyne.
Fiskene jeg hentet ser identiske ut som L-144, med unntak av at øynene er røde.
Kan de fortsatt kalles L-144 da? Eller er det en annen type? Eventuelt albino?
Takk for svar!
Håpløst bilde
Jeg ser at bildet jeg la ved er helt håpløst, men jeg får ikke til å slette det. Beklager! Tror teksten beskriver utseendet godt nok.
Bedre bilde, men klarer ikke å rotere det. Beklager, er nybegynner her! ??
Plecoman
Albinoancistrus

Det tenkte jeg også, men foreldrene til disse var en del større enn en fullvoksen vanlig ancistrus (eller blir albinoene større...?). Tipper de var rundt 22-25 cm.
Albinoene skal ikke bli noe større enn vanlig ancistrus såvidt jeg vet. Om foreldrene til dine maller var 22-25 cm så var de neppe vanlig ancistrus. Ikke vet jeg hva de kan være. Hørtes rart ut. L144 er det i hvert fall ikke.
Plussmedlem
Ancistrus albino.
Når man selger fisk skal man ikke kunne klare å ta feil av disse og L144, det er for dårlig

Og jeg tviler sterkt på at foreldreparet er 22-25cm, det er i såfall smått sensasjonelt.
Da lander jeg på at de er ancistrus albino. Mulig øyemålet mitt var litt dårlig.. men de var i hvert fall schwæææære!
Tusen takk for svar!
Går disse forresten greit sammen med vanlig ancistrus? Har en 7 år gammel hann, vanlig type. Men han har vært aggressiv før, så satte han i et mindre kar når jeg fikk disse. Tenkte å prøve å sette ham tilbake, men blir det kanskje litt krig med to hanner og to hunner? Og hvordan blir det i så fall ved evt. lek? Krysse vanlig og albino, mener jeg.

Er superglad for alle svar her inne, godt å få høre fra de som har mer peiling enn meg!
Kommer an på størrelsen på karet og innredning. Hannene kommer til å sloss om du feks bare har 1 hule.
Ved lek vil de krysse seg, så det ville jeg absolutt ikke anbefale. Jeg har ALDRI ulike typer fisk som kan krysse seg sammen. Ancistrus og albino er samme fisken, men ser likevel forskjellig ut. Vet ikke hvordan yngel vil se ut om de krysses. Sikkert noen andre som vet bedre enn meg.
Plussmedlem
Samme fisk, så de vil krysse seg. Evnt avkom vil ikke være egnet for salg, da man ikke vil ane hva det kan bli av de videre. Jeg (og VELDIG mange andre) hadde aldri satt en vanlig ancistrus oppdrett-hann sammen med en gruppe albino. Rene albinoyngel får du solgt til høyere pris en yngel av ancistrus oppdrettsvariant eller i verste fall yngel som er fortausmix....

En halvliter cola er ca 22cm høy og jeg har aldri sett albino/L144/oppdrettsvariant på den størrelsen, og jeg har sett noen tusen.
Det største jeg har sett var ca 14-15cm og selv det er regnet for å være uvanlig stort
Takker så mye for gode svar fra dere alle!
Jeg kommer til å holde de i ulike kar. Vurderer å oppgradere til et større et til den vanlige ancistrusen, for han virka mye «lykkeligere» i 110 literen enn i 54 literen.. Godt påskudd for å øke på litt, ikke sant..?
Tok nok litt hardt i da jeg skrev lengden, ser den nå. Syns bare de var så gigantiske! Men har sjekket på tommestokken nå, og ser at de nok var rundt 15 cm. Har aldri sett så store ancistrus før.
Skal sies at jeg fikk dem gratis av en bekjent, så hun har ikke lurt meg altså, bare vært feilinformert selv. Skal si til henne hva hun faktisk har neste gang vi treffes.
Igjen, takk! Er så glad for dette forumet. Er noen år siden jeg var inne her sist, og det er flott å oppleve at det er like bra her inne nå som den gang!
54 liter er altfor lite for voksen ancistrus. Det fungerer som et yngelkar. Noe mindre enn 110 l for et par voksen ancistrus burde du ikke ha mener nå jeg.
Plecoman
54 liter er altfor lite for voksen ancistrus. Det fungerer som et yngelkar. Noe mindre enn 110 l for et par voksen ancistrus burde du ikke ha mener nå jeg.

Godt argument for å oppgradere!
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström