Hei-Maller sover

Hei,

Jeg kjøpte to Hai - Maller i på Gandal Zoo, og de sa at jeg burde ha to stk.

Jeg har et akvarie på 125 liter med rikt planteliv, men de var livredde den første uken. Gikk jeg forbi akvarie fikk di panikk og lekte "døde" etter en stund.(de legger seg på ryggen)

Jeg har hatt de i to uker, men nå leker de døde hele dagen. Men om natten kan jeg forsiktig se at de svømmer og er aktive?

Kan noen forklare hvorfor de har så rar oppførsel? Jeg har et par sugemaller, en praktbotia og en sebrafisk i akvariet.

Hilsen Sebastian
Sjekk denne linken...se bla på hvor store de blir og hvor stort akvarium du MINIMUM må ha... jeg mener butikken bør ta fiskene tilbake og gi deg pengene dine.

http://www.akvaforum.no/profile.cfm?id=14989
Hai maller
Har kjøpt noen hai maller jeg og.jeg mener det ikke er Pangasiidae som blir kjempe svær,forde fiskene jeg har ligner ikke.
Mine hai maller har skjegg som denne arten ikke har.skal prøve om jeg kan ta et bilde av de
Inaktiv bruker
Karl Inge S
Sjekk denne linken...se bla på hvor store de blir og hvor stort akvarium du MINIMUM må ha... jeg mener butikken bør ta fiskene tilbake og gi deg pengene dine. http://www.akvaforum.no/profile.cfm?id=14989


Det var jo ett bra svar på det han spurte om.
JanR
[QUOTE=Karl Inge S]Sjekk denne linken...se bla på hvor store de blir og hvor stort akvarium du MINIMUM må ha... jeg mener butikken bør ta fiskene tilbake og gi deg pengene dine. http://www.akvaforum.no/profile.cfm?id=14989


Det var jo ett bra svar på det han spurte om.

Det er ikke alltid viktigst å svare på spørsmålet det blir spurt om. Spørsmålet som her blir stilt er uansett meningsløst. Direkte svar på spørsmålet vil ikke løse det grunnleggende problemet.

Pangasius artene trenger enorme akvarier. Dette er like lite akvariefisk som atlanterhavslaks eller arapaima og stør. Slike arter kan selvfølgelig holdes i akvarium, men de stiller store krav til plass.
Pangasius arten er også meget nervøse. Det kan komme av at de ikke ser så utrolig godt. (min egen lille teori)
Vår var veldig nervøs men har etterhver blitt en meget rolig fisk, men hvis vi gjør brå bevegelser foran akvariet kan hun god skvette til.
Dette er spesielt ved vannbytter hvor hun nesten hopper opp som en hval og plasker så vannet spruter alle veier.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap