Black molly

Hva skal jeg tilsette i vannet til Black Molly fiskene mine? Hvilken salt ? Kjøpt NORAQ GH-salt, som gjør vannet bløtere.. Er dette feil ?
Jeg har hatt mange Black molly men mine får bare vanlig havsalt engang i blant og da har det ikke sjedd noen ting. Vannet er det samme men jeg har hørt at PH stiger vist du putter oppi salt.
Black molly trenger ikke så mye salt forkjellen til de andre ferskvannsfiskene, de kan leve i en høy ph verdi med salt. Det har mine klart seg bra i og etter på så begynte de å få yngel og de vokste seg store og fine så nå har jeg dem i et annet akvarium som jeg aldri butter noe salt oppi !
Kan jeg bruke salt for saltvann ?
Vanlig salt som er fra saltvann eller som er for saltvann? siden saltvann har en skummer som skummer vann til salt tror jeg :L
Salt som man bruker for å lage saltvann til saltvanns akvarier
hmm.. skal søke litt på det!
http://nettakvariet.no/forum/archive/index.php/t-1068892.html se på denne siden om du finner noe som er viktig om salt til dine black molly !
Amanda Engelund
http://nettakvariet.no/forum/archive/index.php/t-1068892.html se på denne siden om du finner noe som er viktig om salt til dine black molly ! :)



Ååå Tusen takk !
Tilfeldig bekjentskap
© Bettina Fossen
Reklame for plussmedlemskap