Hvilken fisk ?

Anbefalte fisker til opptretsakvarium ?
Det kommer vell ann på hvilke fiske du vil drive oppdrett på?
Tror han vil ha levendefødere..
Kanskje guppy? Kanskje litt ''veldig'' normal fiske type som veldig mange har, men..
Det er en levendeføder?
Som IAK sier, så er guppyer suverene å ha oppdrett på. De formerer seg kjempelett, også er de jo fine å se på også. Ja, de er veldig vanlige og populære fisker.
Hvis det er første gang du skal ha oppdrett så er guppy er fint alternativ
må man flytte moren i ett annet akvarium etter fødsel ? ( Guppy )
Inaktiv bruker
Må og må, Man MÅ vell ingenting. Men det er VIKTIG at du har MASSE gjemmeplasser og at du finknuser maten. Ha helst artskarr hvis du skal drive oppdrett.
Nei, du må vell egentlig ikke det. Siden ynglene ikke må gjennom eggstadie, så er de ikke like utsatt for å bli spist. Men, de er fortsatt veldig små fisker, så de kan jo selfølgelig bli spist av en sulten guppy-pappa eller mamma.

Det enkleste blir vell å sørge for at de har godt med gjemmeplasser i akvariet. Slik at de kan stikke unna hvis en voksen fisk kommer for å smake.
Det kan også være lurt å kun ha guppyer for å minske risikoen for at yngel blir spist.

Å ha en fødekasse/yngelkasse kan være greit, eller kanskje et lite akvarie å ha yngelen i den første perioden, hvis du er bekymra for å miste mange.
Jag syns platy er en veldigt morsom fisk og drive oppdrett på. Man kan efter ikke så många led av "förädling" lr urvalsodling få fram just de färg kombinationerna man själv vill. Höll på mye med det når jag var yngre, nu har jag dem mer som trevliga färg klickar i sällskapskaret

Men en födekasse lr helst tätt med vekster er att rekommendera hvis du vill att så många som mullig overlever og du ikke har tillgang til yngel akvarie. Själv har jag massor med flytevekster som de är ca 1,5 -2 cm rötter på så under dessa har jag fullt med yngel!
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap