Gurami

Hvorfor vugger gurami frem og tilbake. Startet opp midten av januar
Vet ikke helt hva du mener.
Men det trenger ikke å bety noe som helst hvis den ellers er frisk og spiser.
det jeg mener er at den ligger nesten på bunnen å vugger frem og tilbake, plutselig så skytter den fart å så er det på han igjen, glemte å si også at det er en hunn, har holdt på slik i noen dager (gruer kanskje den har fått litt for mye mat for det er den som er først opp til matfatet) Med det samme så kan jeg spør om hvor ofte skal jeg egentlig mat fiskene? jeg har 7 stk scalarer, 9 gurami ( 5 blå,2 perle og 2 guld),15 platy, 5 regbuefisk og 10 bunnfisk? (akvariet er på 300 liter)noen dyrebutikker sier hver dag noen sier annen hver dag, føler da at vist det går annen hver dag mellom mat så ser det ut som at de går å napper på hverandre.
Jeg ville nok ikke ha bekymret meg over dette. Den har jo hatt den vanen i et par måneder nå, og den har matlyst.
Du kan mate hver dag, men ikke mer enn at det er spist opp i løpet av et par minutter.
Men du kan gjerne ha en fôringsfri dag, eller to, i uka.
Du kan få noen tips her.
tusen hjertelig takk for svar, ble mye/litt mere klokere nå, ha en fin kveld og helg videre
Gurami napper/jager scalare
Har en blå gurami som napper scalare har sittet å kikka en stund og det virker som at scalaren blir stresset guramien leter etter den vist den blir borte tips hva skal jeg gjøre vil ikke at den skal dø Mat: jeg bruker også tetrarubin og larver(fryst) er det noe annen mat jeg kan ha
thorichthys ellioti (ellioticiklide)
Jeg har en hunn som har fått pope øyne eller hva dere kaller det og det ser ut som hun skal ha babyer også, er litt redd for at det skal skade babyene. Det er bare denne fisken som har det. Den går sammen med andre fisker( hanne av samme sort, acarablue hann/hunn, norsk flaggtetra, colombiatetra,congotetra,diamanttetra og Kileflekkrasbora. Var innom dyrebutikken å snakket med de, fikk da med en medisin som heter JBL furanil plus 250, har lest bruksanvisningen å den virker litt innviklet for meg, er det noen der ute som kan forklare det på en enklere måtte?
Bloat...bukvannsot. Nifurpiranol kur kan hjelpe. Ville kjørt en flagyl kur på fisken etterpå om den overlever. Får kjøpt medisin i din lokale dyrebutikk!
Tilfeldig bekjentskap
© Tone Andreassen
Reklame for plussmedlemskap