Channa bleheri

Ble i dag en stolt eier av en Channa bleheri 17 cm, liten hissig propp. Men jeg vil egenlig vite hvilken kjønn det er. Etter en del lettning har det kommer frem hva som er hoved forskjellen mellom han og hun, men det er usikkert ennå hva min channa egenlig er, derfor tenkte jeg å høre med dere

Jeg tror det er en gutt! men er det det?
Fant ut av det!
Etter mye om og menn har channan vokst, og vi fikk det frem i snakehead forumet at det måtte være en hanna det var snakk om!
Gratulerer med en utrolig fisk! Disse er så tøffe og fine. Du burde prøve å skaffe noen flere å parre de ut. Jeg hadde for en tid siden 4 stykker i butikken, før de ble solgt. De var fascinerende.

Nå har jeg noen flotter Channa fireback fra Laos. En ny og spennende art.

E
;)
Den er utrolig fin, men det er en peakhead, ikke en bleheri. Som vi trodde på begynnelsen, dermed blir akvariummet vårt for lite desverre siden disse blir 30-35 cm lange ikke 20.

Men vakker er denne gutten, selv om ingen liker hans oppførsel mot andre arter.
;)
Vi har nå fått en Blerhei av samme kjønn, er på lettning etter en hanne og to hunner for å prøve å parre dem. Hadde vært gøy, for denne typen fisk er utrolig aktive og kule og lett å ha med å gjøre, (om man ikke skal avl på dem, da blir det mye mere jobb med dem
Min channa bleheri
Bilde av den vi fikk nå for to uker siden
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap