Jeg prøvde å søke etter lignende, men fant ingen tråder som besvarte mitt spørsmål, så da lager jeg en egen:
Jeg fikk meg 10 stk reker for litt siden. En blanding av kirsebær og grønnreker, noen unge reker, og noen voksne med egg.
Jeg oppdaget nå i dag etter delvannskifte et ei reke som var helt blank. Altså bare et skall som sto der og så ut som ei reke. Så det jeg lurer på er: Hvor ofte er det vanlig at reker skifter skall? Vi har hatt veldig bløtt vann i sommer grunnet mye nedbør, men nå blir vannet hardere mot vinteren. Er det endringen i vannet som får rekene til å skifte skallet? eller er det på grunn av normal vekst?
Jeg forer med flakfor, erter, scampi, brokkoli, blomkål og av og til litt laks (og det liker rekene kjempegodt!), men er denne dietten fullverdig for reker? Må de ha spesialtilpasset for, eller holder det med det jeg vanligvis gir?
Er det noen småting som er ektra viktig å huske på mtp reker?