Kjøtt til fisk

Hvilket kjøtt kan man bruke til foring av fisk? Elgkjøtt, f. eks.?
Det avhenger vel litt av hva slags fisk vi snakker om, og hvorfor skal du fore dem med kjøtt i det hele tatt? Få av dem som har noe godt av det om noen.
Sommerfuglfisk.
Men det slo meg at reker strengt tatt er enklere og bedre.
Tror det er noen fisk du kan fore med oksehjerte...
Elgkjøtt som er renskåret, er så og si fettfritt, og dermed en god proteinkilde.
Husk at masser av fisk vil slite stygt med å fordøye såpass tunge animalske proteiner som dette.

Jeg hadde spist elgen sjøl, og heller gitt fiskene noe de garantert både tåler, fordøyer og liker bedre
Hei.
Bør vell være litt forsiktig med å fore med bare kjøtt over tid da
Men jeg forer alle mine fisker (unntatt koiene) med hjemmelaget oksehjertemix og rekemix . Blander da inn alge sporer og vitaminer.
Skiffter ofte vann og (bank i bordet) ikke plaget av sykdom.
Tilfeldig bekjentskap
© Aud Jorun Gjerland
Reklame for plussmedlemskap