Hjemmelaga frossenfor?

noen som har noe oppskrifter? hehe

er vel bare å klæsje sammen litt erter, agurk, o.l, mose det og fryse det? tenkte å beholde det terningfatet mygglarvene kom i..

andre som har erfaring med dette?

ypperlig måte å få brukt rester på som man vet blir dårlig om ikke så altfor lenge...
Inaktiv bruker
Er det ikke en artikkel om dette da?

Hjemmelaget oksehjertefòr

Fra forumet, i underforumet "fòr og fòring" finner du nok masse tråder ang dette-



oppskrift kommer litt ann på hva type fisk du skal lage mat til.
noen skal jo ikke ha mygglarver andre skal bare ha grønt.
osv osv, her er det bare å lese om de type fisk du har og lage ut i fra det.

Til våre frontosa bruker vi
1kgreker, 500gblåskjell,500gtorsk, 200gspirulna og 500gerter samt vitaminer, most i sammen tilsatt bindemiddel så de holder fasonge når de kommer i vann

til Tropheus, hesteneser, regani. grønt spisere
1kg reker,1kg erter og 500gr spirulina og vitaminer

dette er til tanganyika fisk, de skal ikke ha oksehjert eller mygglarver av noe slag

Tilfeldig bekjentskap
© Tove Bakken
Reklame for plussmedlemskap