Kjøtt i forblanding?

hei jeg lurte på om det var noen som har noe peil på om jeg kan bruke reint kjøtt av svin storfe osv i forblanding til fisk?
ta tenker jeg på å blande det med reker, erter osv..?


Det er for mye fett i vanlig kjøtt til at det kan benyttes i fiskefor. Storfehjerter er lette å fjerne fettet på slik at fettinnholdet ikke blir for høyt.

Skal ikke si for mye om svinekjøtt da dette skal være meget magert, men jeg ville ikke ha benyttet det.

Du skal ha fisk som krever mye proteiner før de har behov for å tilsette kjøtt i foret. En standard rekemiks vil holde for de fleste arter.
takker og bukker for svar hva med kylling da? er det noe som kan passe til fisk? det er det i hverfall ikke mye fett i

Ville nok holdt meg unna kjøttbasert for hvis de fiskene jeg holdt ikke hadde behov for det. En ting man må tenke på er hvor mye foret vil forurense vannet.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap