Lage eget frossenfor

hei..
driver å planlegger malawikar så har jeg lest litt rundt dette med frossenfor.. folk bruker reker erter spanat med mer.. så leste jeg at man kunne bruke hvit fisk også.. har vel sikkert 30kg makrell i bånn av fryseren som jeg ikke rakk å grille i fjor sommer (blei skikkelig møkklei makrell) kan dette brukes? evt om noen har lyst til å lage en oppskrift? ;=) spennende dette...
Jeg lurer og en del på dette med hjemmelaget frossenfôr.


F.eks...
Hvile næringsstoffer er vi egentlig på jakt etter? (Karbohydrater, fiber, fett, vitaminer, proteiner, kalsium og andre mineraler?)

Er det noe man bør unngå? (salt, sukker, melkeprodukter, eddik osv?)

Kan en bruke produkter som leverpostei eller kaviar for å øke næringsverdien på fôret eller inneholder det for mange tilsetningsstoffer?

Noen som har tips og/eller erfaringer å dele?

Ser at det er samlet noen oppskrifter på egenprodusert frossenfôr i tråden "Din beste oppskrift på fiskefor"
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap