Ane sine akvarier (side 37)

Okei... Litt irritert nå... Når jeg endelig skulle skrive noen ord om karet slik det er nå så havet bildene opp-ned! Og jeg klarer ikke snu dem på telefonen... Girr, men jaja til det.

Hvor bestilte du lysrør Sølvi? Mine er jo kjempelang så jeg er litt skeptisk til posten må jeg si... Noen som har gode erfaringer?
Hvorfor må jeg....
Det er ikke noe håp for meg, jeg utsetter alltid! ting til siste liten...
Så når jeg først må bestille noe så må jeg bestille alt Gubben kommer til å bli dypt oppgitt over alle pakkene som kommer i posten framover, men skitt på.

Ikke så skrekkelig mye å melde siden sist (og det er uhorvelig lenge siden ser jeg) annet enn at jeg er blitt fostermor for ca halvparten av Kristin sine fisker mens hun er i det store utlandet. Så nå er det såkalte selskapskaret blitt en skikkelig fiskesuppe kan man si

Noe som selvfølgelig resulteret i at jeg måtte ha ett nytt kar, ble en 60 liter som står i den gamle reolen på loftet. Jeg ble tvunget til å flytte det jeg klarte å fange av reker (ellers ville alle bli spist) og de lever godt der oppe. Litt på luft og kjærlighet, men vannkvaliteten holder seg stabil og de blir flere så får det heller bare være at utseende på karet ikke er 100% enda. Det er vanskelig å jobbe øverst på reolen, men de andre hyllene var allerede fylt opp av andre ting så det blir nok bare sånn en stund fremover.

Jeg har derimot fått meg 120 liters kar på kontoret så hvis jeg klarer å finne dekkplatene så fyller jeg det nok opp om litt.

400literen trenger sårt en skikkelig stor flott rot, har bare ikke hatt tid til å virkelig lete. Planen er å dra ut på Midtun Zoo i Åsane på lørdag og endevende kartongene de har der ute Det er alltid en kjekk helgeakvitivet.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap