Anita`s akvarier (side 2)

Tror det karet ditt kommer til å bli kjempeflott når det får grodd seg litt til. Likte spesielt redmoorrøttene (litt misunnelig ) og de gresstustene

Husk å legge ut flere bilder etterhvert.
Takk for det :o) Begynner å bli litt str på plantene nå. Kommer flere bilder etter hvert....
Her er noen bilder 3 uker etter oppstart.Ikke de beste bildene men....
Her er de samlet ved matfatet. L144, kirsebærreker og viftereker.
Anita H
[B]Lille havfue:[/B] Nydelig katt du har. Jeg har en sånn på ønskelisten min :o)

Takk. Er så utrolig fornøyd med han. Maine coon's har et rolig temperament og han har aldri funnet på å ødelegge møbler det er morro å se på når han sover og strekker seg helt ut som en skinnfelle (han er så lang! sikkert en meter)
Fine akvarium du har
Lille Havfruen
bilde:)


*sukk* Han er helt skjønn.... Vi har lovet vår eldste datter på 6 1/2 år en katt og jeg har helt falt for main coon rasen. Pappan er ikke enig, men vi får se hvem som vinner den kampen *ler*. Har du han kun inne eller er han ute også?
Han er mye inne(Om sommeren pleier han å hvile under et tre/busk pga. den tykke pelsen), har også en kattegård til han, men noen ganger å får han lov til å gå utenfor kattegården også. Da holder han seg for det meste nær huset.
Er litt spesielt når han ser og hører fugler som kvitrer høyt, da lager han hakkete lyder nesten som skjæra gjør. (lurer noen ganger om vi har katt eller fugl)
Han var innmari nydelig :o) Har du kjøpt av oppdretter i Drammen?
Ja nå har jeg gjort det.... Gubben truet nesten med å ringe psykolog *ler*
Jeg har gått å irritert meg over at jeg hadde i for grov sand så i dag bestemte jeg meg- den sanda skulle byttes! Dro til Amundsen på kløfta og kjøpte to 25 kg sekker med finere sand. Han hadde ikke så mye igjen så det ble 0,8-1,2mm i bunn og 0,33mm på toppen. Hev ut alt av levende innventar og plantene i en balje med varmekolben og byttet alt sanda. Tok noen timer men det var det verdt :o) Ble også litt ominnredning i karet så jeg får se hvordan det blir når "tåka" har lagt seg......
Anita H
Han var innmari nydelig :o) Har du kjøpt av oppdretter i Drammen?

Takk
Kjøpte av oppdretter i drammen ja.
Det var et merkelig sammentreff. Jeg har sendt mail til den oppdretteren og lurt på katt jeg :o) Fått svar også men synes kansje de ligger litt over i pris enn andre gjør... Har sett de til 5000 kr et annet sted.
Ja da har jeg hentet mine 5 små søte corydoras green laser. De svømmer opp og ned, frem og tilbake for så å rote litt i sanda med de små snutene sine.... Har ikke noe greie på corydoras men kan det være en form for lek at de svømmer opp og ned glasset i en vill fart, eller er det bare for at de har kommet ti et nytt sted? Jeg klarer heller ikke se forskjell på kjønn. Titter til øya blir helt såre men synes de ser helt like ut ! *flaut*
Stilte akurat dette spørsmålet i forumet, og fikk til svar at som regel svømmer de helt vilt rund før de legger seg i T form.
Har også hentet meg 6 stk Corydoras sp Orange Laser, 6 stk Corydoras Adolfoi og 11 stk Corydoras sp Black, og det er også første gang for meg med Cory.
Om det er mulig å se forskjell på kjønn, vet jeg ingenting om.
Legger seg i T form ? Ligger de rolig i T form på bunnen da eller ?
Det var slik jeg forstod det
Ja da er det bare å følge litt kstra godt med da :o) Men jeg vet fremdeles ikke hvordan jeg ser forskjellen på kjønn.... Ser meg helt grønn men !!!!
Det er helt normal oppførsel i nytt kar ,de blir helt yre
Siden du sier di "små" så regner jeg med at de ikke er så gammel og derfor ikke kjønnsmoden .Hvis de i derimot er det ,så kan nye omgivelser trigge til lek.

Grattis med flotte coryer i allefall
Vet ikke om de er kjønnsmodne, men de er ikke bebiser..... Jeg tror faktisk de er voksne. Satt og stirret på de i går kveld for å se om jeg kunne se forskjell på kjønn, men det eneste jeg kunne se var at den ene var veldig rund rundt magen. Kansje er den gravid ? Håper bare at det ikke er bukvannsott eller noe. Jeg får følge ekstra godt med.
Anita H
Ja da har jeg hentet mine 5 små søte corydoras green laser.

Hei !
Gratulerer med corydoras green laser, har hatt lyst på slike selv
Tilfeldig bekjentskap
© Rolf H Dahl 2014
Reklame for plussmedlemskap