Sessas akvarietråd (side 25)

sessan
Skuffet, skuffet , skuffet :-( Skulle vaske ut av et brukt kar jeg kjøpte i dag, gledet meg til å få det i gang. Og så oppdager jeg at det knaser nede i rammen. Rammen er løs nede, og jeg tar den av, og oppdager at ene hjørnet knust. Kan plukke glassbiter av. Silikonen på innsiden holder det foreløpig tett men det kan jeg ikke stole på. Ser at de andre hjørnene også har smuldret litt. Så karet må i bosset, og jeg er like langt. :-( så sånn var det :(


Nei! Dette var jo ikke noe hyggelig. Har du snakka med selger? For det var vel kanskje alt dårlig/ødelagt da du kjøpte det?
Nei jeg hr ikke det . Er ikke så flink å klage på ting, for det blir jo ord mot ord. Er bare glad jeg oppdaget at det knaset i rammen, så jeg oppdagde at glasset var knust. Funderer på om det går an å kline på masse silokon. Tror det holdes tett innenfra av silikonkanten i bunnen. Lurer på å ta bilder av skadene og høre med ekspertene her inne om det kan reddes eller om det går i bosset. Det stod lagret med masse sand i bunnen da jeg hentet det.
Kanskje høre med en galssmester?

ER ikke noe flink til å klage jeg heller, men det går an å spørre litt sånn pent, "du, når jeg skulle gå over karet viste det seg å være knust i to hjørner, har du sett det eller?" Eller noe sånt.
Ja det er jo ikke noe kjekt å nå sitte her med et kar som jeg ikke våger bruke. Kan hende det går an å ta av bunnen og få laget til en ny bunnplate, men jeg har null peiling på resilikonering og er redd jeg ikke skal få det til.
Tilfeldig bekjentskap
© Yu-Chia Chang
Reklame for plussmedlemskap