Livet ved vannkanten (side 2)

Lisbeth
Åhh, ikke for å blande meg inn, men det siste karet ditt hadde blitt kjempetøft med helt mørk bakgrunn :) Fine kar du har!


takk for tipset, det var jammen noe å tenke på. Jeg har et annet kar med sort bakgrunn og det er unektelig litt tøft... Det eneste aberet er at jeg har brukt Ocean view kontaktolje på folien, så jeg lurer på om noen har prøvd å fjerne dette ?

Nei,jeg har ikke prøvd å fjerne dette selv.
Men ,jeg har prøvd å skifte bakgrunn på akvariumer som er ferdig oppsatt med vann.Det er ikke mye rom for kunstneriske aktiviteter i bak-kant nei ,det kan jeg love...
frosken
Nei,jeg har ikke prøvd å fjerne dette selv. Men ,jeg har prøvd å skifte bakgrunn på akvariumer som er ferdig oppsatt med vann.Det er ikke mye rom for kunstneriske aktiviteter i bak-kant nei ,det kan jeg love...


Hehe, du kan jo komme innom og hjelpe meg

Siden Frosken hilser på må jeg jo passe på å presentere mine Corydoras metae som vi hentet hos Mona O i fjor. En fin gjeng på 12 stk som allerede har vært i lek, men det kom litt uventet på så jeg rakk ikke å redde eggene før rovfiskene hadde forsynt seg. Men neste gang er jeg klar !

[External Image]
Flott bilde
Håpe det blir masse yngler etterhvert
Førstegangs apisto-mamma
På tide å presentere kar nr 3, et artskar til Apistogramma borelli. Meget vakker fisk som jeg anskaffet tidligere i vinter. Karet de går i står litt mer bortgjemt enn de andre, så det er tydelig at her har det foregått ting jeg ikke har fått med meg; I går fant jeg nemlig fem-seks frittsvømmende yngel sammen med moren !!

Egentlig burde jeg har skjønt det, for jeg tok et par bilder av paret i forrige uke og da syntes jeg egentlig at hunnen hadde fått veldig fine farger....

Nå tenker jeg tilbake med grøss og gru på det store vannbyttet med omfattende slamsuging av bunnen jeg gjennomførte i helgen, kanskje jeg har klart å slå mange av barna ut med badevannet.

Blir spennende å se om de lever opp, gode råd tas i mot med takk !

[External Image]

[External Image]
Grattis Dette var moro.
Setter meg på venteliste til de blir salgsklare jeg da,for flotte er de virkelig .
Så fine kar du har! - og fisk Blir spennende å følge med på.

(ps. Vet du at Binders har store fine sorte plakat-ark som passer fint som bakgrunn? 8kr/stk tror jeg det var...)
dilla
Så fine kar du har! - og fisk :) Blir spennende å følge med på. (ps. Vet du at Binders har store fine sorte plakat-ark som passer fint som bakgrunn? 8kr/stk tror jeg det var...)


Takk for tipset og at du stakk innom tråden ! Mye morsommere å skrive når man får litt besøk Lest i tråden din også, mye artig.

Frosken: Hvis noen av småboreliiene lever opp er du selvfølgelig garantert leveranse. Alt jeg kan har jeg lært av deg og Akvaforum, vet du.
Så fint da ,gleder meg til de blir store

Husk du har lært meg mye også,så det er fint å ha hverandre!
De apistoene var flotte, har lyst på sånne etter hvert jeg og. De passer godt på barna sine gjør de ikke?
Kjetilv
De apistoene var flotte, har lyst på sånne etter hvert jeg og. De passer godt på barna sine gjør de ikke?


Hunnen holder de samlet, men hannen holder seg unna foreløpig selv om jeg ikke har andre fisk i karet. I følge min favorittbok "Dwarf cichlids" av Horst Linke og Dr. Wolfgang Staeck kan man forvente at han deltar i økende grad fremover.

Jeg trenger forresten tips til noen godbiter til de voksne nå ! Spørs om det er slitsomt å være nybakte foreldre for de har begge latt være å spise av artemia og røde mygglarver. Noen råd de ute ?
Hei og takk for sist

Du får prøve deg frem når det gjelder maten,
prøv med litt flakfor med ,kanskje det hjelper

Noen andre som kan hjelpe til her?
Fin kampfisk
På tide å presentere kampfisken min, en vakker blå dame. Hun har dessverre litt av et temperament, og gikk ikke særlig godt sammen med de andre i selskapskar. Dermed har hun fått seg sin egen lille tank sammen med lilla eplesnegler, og det går utmerket... Hun gjør spisebevegelser med munnen bare jeg nærmer meg karet, og spiser gjerne av hånden. Pen og artig fisk, synes jeg

[External Image]
Det var en vakker dame, ja. Da får man bare bære over med temperamentet
Hun v ar vakker ja :o) Skulle gjerne hatt en kampfisk selv jeg men som du sier er
de vel for agressive til å være i et selskapskar
Er det ikke et pent par
Her er hannen som ble født hos deg,sammen med sin utkårede.
[External Image]
Scalare-egg !
Det ble en spennende søndagskveld i går. Min to år gamle F1 Pt. scalare har vært singel en stund, men fikk for en ukes tid siden besøk av en forsmådd herre fra Konnerud kalt "Anton". Han er en marmorert oppdrettsvariant som ikke hadde nådd opp i konkurransen på hjemlige trakter. Ikke egentlig førstevalget å krysse F1 med, med jeg hadde jo aldri trodd det skulle bli lek heller.

Det er over 100 egg her, de valgte veggen på pumpehuset til Juwel. Nå har eggene allerede overlevd første natten til tross for L144 og Cory metae som har snust bortpå, men blitt bestemt jaget bort.

Bilder kommer - "detta blir gøy"

Gratulerer så mye

Du må legge ut det fine bildet med scalarene i action ,der de passer på alle sine søte små egg !
Takk for bildet forresten,følte meg meget priviligert her jeg fikk sms bilde ekslusivt tilsendt på mobilen
Tilfeldig bekjentskap
© Ian Fuller
Reklame for plussmedlemskap