Neon bebops undervannsverden (side 4)

Fine ting

Fint om du bruker aktive linker (marker teksten, klikk på lenkesymbolet og lim inn lenken i dialogboksen). Samme med direktelinking til eksterne bilder, bruk da bildesymbolet.

Det kan være at du må godkjenne midlertidlig kjøring av skript på siden. Da må du klikke ja og prøve en gang til.

Noen av linkene krever også passord.

Blir mer behagelig å lese tråder når det gjøres slik.

Ellers ser det veldig bra ut. Sliter med å bestemme meg for hvordan ting skal se ut. Ønsker meg en fin "skog" i 430 literen.
ja, det var bare rot med nettleseren det der... her kommer bilde

Nå er 60 neontetra på plass med de 5 scalarene.

[External Image]
Serpentbane
Fine ting :) Fint om du bruker aktive linker (marker teksten, klikk på lenkesymbolet og lim inn lenken i dialogboksen). Samme med direktelinking til eksterne bilder, bruk da bildesymbolet. Det kan være at du må godkjenne midlertidlig kjøring av skript på siden. Da må du klikke ja og prøve en gang til. Noen av linkene krever også passord. Blir mer behagelig å lese tråder når det gjøres slik. Ellers ser det veldig bra ut. Sliter med å bestemme meg for hvordan ting skal se ut. Ønsker meg en fin "skog" i 430 literen.


Viktig med mye lys i så fall - og husk at store høye planter også skygger for de mindre. Riktige planter som er tilpasset de forholdene du kan tilby er viktigst. Evt. bakgrunn /svart, blå eller noe annet) er også et stort pluss for å skape følelsen av en helhet. En kan bruke planter til å gjemme akvarietsyret som f.eks varmekolben
Flyteplanter (Limnobium laevigatum ), samt andre planter til salgs. 50 kr for litt av hvert. Bare å komme innom og hente en bunt! Begynner å bli fullt i 400-liter'n

Oslo / Bislett - 40040365 - ring eller send sms.
Tilfeldig bekjentskap
© RHD2011
Reklame for plussmedlemskap