Flekket pansermalle lek?

har nettopp flytten mine 4 metallpansermaller til et nytt akvarium, og i natt senket jeg tempen til 19 grader for å se om det trigget en lek, vet ikke hvor mangen som er hann / hunn men i dag når jeg skulle fore dem så så jeg at det va tre av dem som "jaget" etter den andre og nå holder de på igjenn, er dette "lek" tok en filmsnutt for å prøve å vise deg:p har hatt dem i 2 år i ett 160l akvarium men der har det sikkert vert for mye fisk til at de kunne ha trivdes å nå har jeg satt opp et akvarium nesten bare for bunnfisk håper det blir yngel ut av dem nå står den ene og "rister" på siden av den andre,

her er linken til videoen 25sekunder ut i filmen, http://www.youtube.com/watch?v=y-E1hbcxXTQ
Aktiviserte lenken din [URL=http://www.youtube.com/watch?v=y-E1hbcxXTQ ]her[/URL].

Kan ikke si at jeg så full lek der, men muligens opptakten til lek. Det går gjerne enda villere for seg når de leker. Hannen(e) henger da konstant etter hunnen og føler på henne med bartene sine og det ender deretter med at hannen legger seg på skrå foran hunnen som i en T. Deretter farter hunnen rundt i karet med egg mellom finnene sine for å finne det perfekte stedet å legge det fra seg.

Her er en utrolig billedserie hvor dette er godt illustrert. Det dreier seg om en annen art corydoras, men de leker alle på lignende vis.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap