Rar oppførsel

hei! fikk idag 2 corydoras aeneus'er og dem oppfører seg rart. ofte ser jeg at dem svømmer veldig fort intil glasset, og klenger veldig på hverandre i en rask hastighet. hender av og til at dem jager etter andre fisker for eksempel en av ballong mollyen min. nitrittet er som det skal være. noen som vet noe?
Inaktiv bruker
Dem gjør sånn, men du bør ha mer enn 2, minimum 6.
Det hender at nyinnflyttede Corydoras får sånne raptuser, og fyker i superfart opp og ned langs glasset, frem og tilbake. De gjør det også når de skal leke og legge egg. Det er altså ingen unormal oppførsel for Corydoras

Når du sier at nitritt er som den skal være, mener du da null, eller...?

Håper du har flere enn de to....? Det er altfor lite. Dette er en fisk som trives best i store grupper. I akvarium er et minimum 6 stk.
mona o
Det hender at nyinnflyttede Corydoras får sånne raptuser, og fyker i superfart opp og ned langs glasset, frem og tilbake. De gjør det også når de skal leke og legge egg. Det er altså ingen unormal oppførsel for Corydoras :) Når du sier at nitritt er som den skal være, mener du da null, eller...? Håper du har flere enn de to....? Det er altfor lite. Dette er en fisk som trives best i store grupper. I akvarium er et minimum 6 stk.
jepp nitrit 0! har 4 corydoraser men 2 forskjellige sorter. har det noe og si hvordan sort det er?
Inaktiv bruker
Ja, det har nor å si. Dem kan krysses og ofte ikke trives på kryss.
Tilfeldig bekjentskap
© Ariel Bornstein
Reklame for plussmedlemskap