Artikkelforum er for diskusjon om artikler

Plussmedlem
Det er ikke mulig å registrere nye tråder i dette forumet.

Det er imidlertid mulig å opprette nye tråder i dette forumet fra enkelartikler i artikkelsamlinga. Da vil man kunne diskutere artiklene her.
Flott!
Blir det da slik at det finnes f.eks. en link nederst i hver artikkel som man kan klikke på, og så havner man i Artikkelforumet, med et innlegg åpnet, klart til å skrives?
Plussmedlem
Du får sjå etter, Mona
Uh... jeg glemmer hvor rask du er Det var visst på plass allerede, ja
Hvorfor legges det ut så mange linker hele tiden nå? Den ene tråden etter den andre popper frem på Artikkelforumet, og alle er av Webmaster.... ?

Er det ikke meningen at det skal gjøres først når noen har noe å diskutere, føye til, spørre om eller si seg uenig/enig i ang. artikler? Og den som har noe på hjertet først ang. en artikkel, starter så tråden og sier sin mening der?

Hva er vitsen med masse "tomme tråder" som ikke inneholder noe annet enn et par setninger fra artikkelen eller noe lignende? De drukner jo litt i hverandre også.

Det er sikkert en grunn til at alle disse "tomme" innleggene kommer, som jeg bare ikke helt har skjønt

Vil anta at det legges inn tråd for gamle artikler slik at de kan "diskuteres". Og det er en manuell jobb, derfor kommer de hist og pist
biXen
Vil anta at det legges inn tråd for gamle artikler slik at de kan "diskuteres".


Jo, men jeg mente; hvorfor overlates ikke den oppgaven med å starte en tråd om artikkelen til det første medlemmet her som har noe på hjertet?
Medlemmer har ikke mulighet til å poste nye tråder. Det skal kun være en tråd til hver artikkel. Ryddig og greit
Håvard Støre Andresen
Medlemmer har ikke mulighet til å poste nye tråder. Det skal kun være en tråd til hver artikkel. Ryddig og greit:)


Vi har jo det? Under de artiklene det ikke er laget en tråd så står det "opprett ny tråd og lag nytt innlegg". Under de artiklene det allerede er opprettet tråd så står det "diskuter artikkelen i forum" også ligger det en link til den aktuelle tråden som er startet.

Altså, hvorfor blir det da opprettet "tomme" tråder om mange av artiklene? Dette kan jo medlemmene gjøre når de har noe å melde om akkurat denne artikkelen...
Tror Holger må få svare
Plussmedlem
Joakim
Altså, hvorfor blir det da opprettet "tomme" tråder om mange av artiklene? Dette kan jo medlemmene gjøre når de har noe å melde om akkurat denne artikkelen...

Tråden blir oppretta når nokon klikkar på lenka. Ein kjem då direkte til "nytt innlegg"-skjema. Eg ser at det er mange som klikkar på lenka utan å fullføre innlegget. Difor er det tomme trådar.
Eg skal endre på det.
Hvor oppretter man en ny tråd
hvor oppretter man en ny tråd altså en ny tråd i forumet
Oppe i høyre hjørne på forsiden finner du knappen "forum", deretter velger du "alle forum", finner ønsket underforum og klikker deg inn der. Over trådene i underforumet finner du knappen "ny tråd"
Tilfeldig bekjentskap
© Andreas Bjørvik
Reklame for plussmedlemskap