Den beste sneglespiseren !!kjør debatt :)

har en del pest snegler jeg ønsker å gjerne. I din mening - hvilken botia (eller en annen fisk?) er den beste sneglespiseren ?Kjøøøøøøøør debatt
Den beste er clown loach om du har akvarium over 400 liter.
Husk at de fleste botiar bør holdes minimum 3-4 stk.
Yoyo loach er min favoritt de er aktive og morsomme og gode sneglespisere. De er heller ikke agresive som mabge av de er.
Glan85
Den beste er clown loach om du har akvarium over 400 liter. Husk at de fleste botiar bør holdes minimum 3-4 stk. Yoyo loach er min favoritt de er aktive og morsomme og gode sneglespisere. De er heller ikke agresive som mabge av de er.er dette av egen erfaring eller noe du har hørt (at de er flinke snegle spisere?)
Jeg har ikke hatt alle typene men har hatt yoyo loach og de var glad i sneiler hos meg og er kjent for å være glad i snegler men untak kan som alltid forekomme akkurat som vi mennesker fåretrekker ulikt selv om vi er samme art.
Har ikke botia nå da mitt største kar for tiden er på 170l så har skaffet noen jegersnegler.
Men planlegger å kjøpe et kar på 375 l å da blir det mest sansynlig yoyo loacher

Hvor stort kar skal du ha de i?
Praktbotia er også gode sneglespisere, men trenger etter hvert god plass da de blir store.
Inaktiv bruker
rar debatt. Kanskje greit med mer info, hvor stort akvarie? Hvor stor mengde snegler i det? Planter? Hvorfor er pest snegler et problem, finnes tiltak for å fjerne de med hos dyrebutikker/på nett. Ellers finns det mange kulefisk eiere som tar i mot selv om de må hente de hos deg.
 
Tilfeldig bekjentskap
© Harald Ebeltoft
Reklame for plussmedlemskap