Bildestørrelse

Hei

Ser at pluss medlemmer kan legge inn bilder med 1000 pixel størrelse, mot 500 pixler for andre.

Ønsker at alle skal få denne muligheten da bilder er svært viktig for kvaliteten på Akvaforum.no og for de som er interessert i denne hobbyen.

Lagringsplass, internett hastighet og skjermstørrelse er jo også vesentlig økt de siste årene så det tekniske ligger til rette.

Håper dette blir vurdert, pluss medlemmene vil også nyte godt av generelt gode og detaljerte bilder
Plussmedlem
Hei og takk for innspel. Sjølvsagt vil alle ha alt gratis, men slik er det jo ikkje mogleg å leve.

Det er framleis slik at diskplass og bandbreidde kostar, og dei pengane må koma ein stad frå. Dei nesten 100 plussmedlemene våre bærer ein viktig del av den økonomiske børa som er ein del av å drive ein så stor og aktiv nettstad, men det er framleis ikkje på langt nær nok til at ein person (f.eks. meg) kunne ha ei 20% stilling med å drive og utvikle dette forumet, noko som er eit konkret mål for framtida.

For å kunne få inn pengar må det vera fordelar for plussmedlemene. Fordelane vi har innført er utvida medlemsfunksjonalitet, ikkje betaling for kunnskapsinnhald slik det er på andre utanlandske forum ein kan samanlikne oss med.
Må også få rost Akvaforuk for fri tilgang til en aldeles utmerket kunnskapsdel - denne delen av forumet er svært verdiful og efter 100-vis av timer med søk efter data på all verdens steder på nettet - kun rivalisert av databaser drevet av statlige institusjoner eller forskningsdatabaser.

I tillegg er kunnskapsbasen her spesialisert mot akvariehold og ikke mot forskning eller andre formål - noe som gjør den aldeles upperlig for oss akvarister. At dette er gratis tilgjengelig er bare superbra.
Utrolig bra forum og akvarieside
akvaforum.no er utrolig bra og drevet fram av ildskjeler i stor grad.

At en slik side må ha inntekter er klart, og plusskunder med ekstra fordeler er en måte å generere inntekter på.

Men som potensiell plusskunde så hadde det jo vært fint om alt bildematrialet hadde god oppløsning og ikke bare det som er lagt inn av andre plusskunder.

Jeg ønsker at siden skal få inntekter og da vil det å øke kvaliteten gjøre den mer populær, noe som ihvertfall kan øke annonse inntektene.

akvaforum.no er kanskje den beste siden jeg har sett for oss akvarister uansett nasjonalitet, så den er jo glimrende som den er, men alt kan bli bedre

Men hvis dette oppfattes som en fordel av plussmedlemmer så har det jo et kvalitetsaspekt, nei skal ikke kverulere mer om dette. Bilde kvaliteten er sikker veloverveid.

Lykke til videre med en fantastisk god side!
Plussmedlem
PT
Lykke til videre med en fantastisk god side!

Tusen takk for gode ord!
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap