Avgir desert røtter farge i vannet?

http://www.akvarieverden.no/art-8.asp?id=120&iPageID=51

Er denne typen å anbefale i et akvarium? Ønsker ikke misfarging i vannet, om det er mulig.
Trerøtter
heisann,. joda de vil farge vannet,. alt trevirke farger vannet uansett hvor mye du prøver,. hehe men ikke alt er like ille som mopani røtter,.
du kan jo kjøpe kunstige røtter på dyrebutikken men såne er unødig dyre og ser ikke direkte naturlige ut samt at det lett vokser alger på de ol,. beste er å bruke redwood røtter, de farger men ikke veldig mye, bare litt ..
misfarging av vannet vil du uansett få etter hvert som filter bakterier setter seg, for rester, plante blader visner osv. fiske bæsj,. ett, alt bidrar til farging av vannet, så uansett vil det ikke være like blankt som da det ble nytappa, uten at du evt skifter vann hverdag,. som er ganske unødig, og slitsomt i lengden, dessuten vil ikke plantene få nok næring å lett visne å dø,. stress ned med missfargingen , å la naturen gå sin gang, skift vann når det behøvs,. og ha en god filtrering så skulle du være ganske safe..

foressten så finst det preparater som skal gjøre vanne crystall klart,. men hvorhvidt det er safe å bruke i lengden ville jeg ikke satse på,.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap