Eletrisk ål

Hei, jeg har en sønn som lurer på hvordan man frakter eletrisk ål.
får man strøm i seg hvis man tar på glasset i akvariet?
Finnes det noen sider på nettet som sier noe om dette

Venter i spenning
Man får ikke strøm av og ta på glasset,tror jeg.
kjenner ikke til ål ..
Elektriske ål og maller
disse fiskene produserer strøm, og kan gi fra seg direkte helsefarlige støt,så kraftige at de kan slå ut en hest.eller drive Juletrelys på kjøpesenter )
..så vær forsiktig.
når det gjelder glass, så leder det ikke strøm, så du får ikke strøm gjennom glasset, men har du rammer i metall,som er i kontakt med vannet derimot og du tar på den, vil du kunne få en kavring.
El ål og maller, er facinerende skapninger som bruker strømmen sin til å slå ut byttedyrene sine slik at de blir enklere å fange, siden Ålene og Mallene er nermest Blinde og lever i svært grumsete vann, dermed er et el organ svært nyttig.dessuten er det et godt forsvar..
elmaller fraktes som andre maller og fisk i en fiskepose med vann i.Når du håver opp en slik malle, bruk rigtig verne utstyr, hansker og gode såler på skoene. så slipper du ubehag.

hilsen thor
filathor
disse fiskene produserer strøm, og kan gi fra seg direkte helsefarlige støt,så kraftige at de kan slå ut en hest.eller drive Juletrelys på kjøpesenter :)) ..så vær forsiktig. når det gjelder glass, så leder det ikke strøm, så du får ikke strøm gjennom glasset, men har du rammer i metall,som er i kontakt med vannet derimot og du tar på den, vil du kunne få en kavring. El ål og maller, er facinerende skapninger som bruker strømmen sin til å slå ut byttedyrene sine slik at de blir enklere å fange, siden Ålene og Mallene er nermest Blinde og lever i svært grumsete vann, dermed er et el organ svært nyttig.dessuten er det et godt forsvar.. elmaller fraktes som andre maller og fisk i en fiskepose med vann i.Når du håver opp en slik malle, bruk rigtig verne utstyr, hansker og gode såler på skoene. så slipper du ubehag. hilsen thor



Hei, takk skal du ha

Tommy
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap