Guppy bilder! (side 2)

Mine guppyhanner, en blå og en gul.
Inaktiv bruker
har 2 hanner og 4 hunner,og en del yngel.......
litt uklare bilder,de står jo ikke i ro...hehe
mona o
Jeg har bare blå guppyer. Hannene er ensfarget blå, hunnene er gråblåsvarte på bakkroppen, og litt lysere blå på finnene. Prøver å holde stammen blå ved å gi bort eventuelle andre farger som måtte dukke opp, men hittil har det stort sett bare blitt blått avkom også. Noen få hanner med blå kropp og rødoransje haler har det vært, men ikke mange. De gir jeg bort før de får formert seg, sånn at stammen beholdes blå. Ellers gjør jeg ingenting for å "styre dem". Det er bare fargen jeg ønsker å beholde ren. Nå har jeg nettopp fått et vanvittig stort kull igjen og vet ikke mine arme råd... hvor i alle dager skal jeg gjøre av alle sammen? [IMG]http://akvaforum.no/images/forum/11069_070302234147_2.jpg[/IMG] [IMG]http://akvaforum.no/images/forum/11069_070302234145_1.jpg[/IMG]


Wow, er det guppy??
De så så, runde der med bogen. Nesten som en blanding av platy og guppy!
Utrolig fine ihvertfall!
Tror dere ikke denne hannen har sjanser til å bli en storsjarmør? Han er avkom av en hann med kjedeligsort kropp, men har en mor med perlemorskimmer i kroppen, så han er en god miks av begge. Synes den lakserøde hale- og finnefargen er litt spesiell.
Den øverste guppyen heter Rolf.. Han er bare helt nydelig .. Har nok smelt begge damene mine på tjukka allerede..

Andre bildet er Ola.. Han er desverre død nå.. Kommi 11 fine avkom ..

Noen av guppyene mine
Guppyhannen "Ildhale" (De to øverste bildene) er jeg veldig stolt av. Egen avling. Han er veldig liten, men litt av en sjarmør som danser omkring og rister på seg foran hunnene.
Hannen "Blue moon" er også veldig fin. Jeg har to til som er veldig lik ham.
De der med blå kropp og rød hale, har jeg massevis av. Har sinnsykt mange, det er bare sånne yngel jeg får nå :P
Tilfeldig bekjentskap
© Hans-Georg Evers
Reklame for plussmedlemskap