Kokosnøtthuler. (artikkel) (side 2)

fiskeren
skal man tappe melken før man koker den?? eller er dette "ett fett"??


Ja, det er ikke kokosen og melken inni man kan koke. Det er skallet.
Nøtta åpnes, all "mat" og melk tappes ut (spis det og drikk det selv, det er godt) og så rengjøres nøtta inni.

Det er ikke tvingende nødvendig å koke den altså... dette er rett og slett et naturmateriale. Jeg ville bare gitt den en grundig innvendig vask i ordentlig varmt vann inni, for å få vekk fettrester etter kokosen.

"Busta" utenpå kokosnøtten kan sitte, det er mange L-maller som liker å spise disse fiberne
Skal man ikke strengt tatt koke den for å få kokosen lettere ut av nøtten? Det er i hvertfall slik jeg har gjort det. Kok nøtta etter du har tappet melka, så løsner kokosen lettere.

Men som Mona sa er det ikke tvingende nødvedig å koke den.
"Borr et hull i nøtten og tapp ut kokosmelken som er inni. Deretter sager du skrått av en "hatt" fra den ene siden

Når nøtten er åpnet bruker du en liten, myk kniv for å fjerne innmaten. Den løsner relativt lett hvis du får kniven inn mellom kjøttet og skallet.Det går også an å koke nøtten litt før den sages i to - da løsner innmaten av seg selv."


jeg leste bare dette jeg.
men trodde at nøtten skulle kokes mens den var hel.

men skjønte setningen nå


så nå som jeg har skjønt det så er det bare å kjøpe
Nøtt?
spør på meny,de bruker og ta inn etter forespørsel
Jeg gjorde det enkelt og dengte nøtten mot trappen og fikk delt den i to.
Sånn man gjør det når man ikke har sag tilgjengelig. Hehe

Dette var gøy og ga veldig mersmak.
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap