Vurderer å gå over til utvendig filter, anbefalinger? (side 2)

Hei hei Milo, hyggelig at du stikker innom! Var tross alt du som satte i gang denne prossessen, hehe. L144 har det forresten strålende så langt, spiser og koser seg, og driver dank på glasset. Håper dette er et godt tegn.

Men over til filter igjen. Spørs nok om det ikke blir et Eheim 2224, eventuelt en modell over. Kan kanskje forsterke hele hylla i bakkant.


Takk for alle inspill her!
Hvor høy er den hylla du har akvariet på? Den hylla så litt høy og smal ut... har du sikret den mot velt ved å forankre i veggen? Over 100 kg vann på den hylla så litt..æh...vinglete ut?
Men bildet kan bedra, mulig hylla er langt mer solid enn den ser ut til på bildet.
Hva er den laget av (materiale)? Mdf?
@Mona: Det er den hylla på bildet, men den ligger vannrett.

Det er sponplater tvers igjennom, som alt annet IKEA har. Men lurer på å skru på et heltrepanel dekkplate bak for ekstra stabiltet.

Mona, har forresten fått i hus 10 stk Corydoras Panda, kjempesøte!
DorianGray
@Mona: Det er den hylla på bildet, men den ligger vannrett. ;)


Åh..*puster lettet ut* Det var bra

DorianGray
Det er sponplater tvers igjennom, som alt annet IKEA har. Men lurer på å skru på et heltrepanel dekkplate bak for ekstra stabiltet.

Ingen dum idè å skru på det. Smart.

DorianGray
Mona, har forresten fått i hus 10 stk Corydoras Panda, kjempesøte!

Herlig, C. panda er en klassiker som alltid har vært populære. De har en sjarm man bare må like! De søte små bartefjesene deres...!
Plussmedlem
Hylla på bildet, liggende..
Å fjerne en hylleplate slik at du får større høyde burde ikke gå ut over bæreevnen, kun stabiliteten. Dette fordi du jo ikke fjerner en vertikal støtte, men en horisontal. Sånn sett burde fjerning av en hylleplate gå greit. Hvis du i tillegg skrur på en plate i bakkant vil denne stabilisere hele hyllen. Blir jo samme prinsippet som f.eks en bokhylle fra Jysk, Ikea eller lignende. De er jo ustabile helt til bakplaten kommer på..

Bra at de trives. De er vant til å surre rundt på glasset, gjorde jo det hele tiden her... Håpe det går bra med de videre og at de leker hos deg etterhvert da...
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne
Reklame for plussmedlemskap