Spinatblader trenger kanskje ikke å kokes først? De er ikke så beinharde i sammenligning med potet og gulrot vil jeg tro. Hmm.
Jeg kjøper en pose frosne erter, disse er forvellet og posen varer kjempelenge når jeg ikke har så mange som spiser.
Tar bare opp en eller to, tre frosne erter, skyller de i litt kaldt vann for å "presse" ut litt av frosten, piller av ytterskallet, go hiver de oppi. Som regel deler de seg.
ottoene er veldig glade i ertene, men de venter som regel en dag! Noe som er et problem av og til fordi vinkeltetraene er helt hysteriske på erter! De spiser seg sprekkferdige.
Snegler og reker setter også pris på disse ertene. Jeg kjøpte sånne frosne kuber med spinat også, men dette ble litt mer gris enn jeg ønsker. Men de kan være kjekke i reke-kar, de støvsuger jo i seg nesten alt. Ottoene mine foretrekker å sitte og smatte på grønnsakene.
Potet og gulrot har jeg faktisk ikke prøvd, dette tror jeg må prøves. Kan en kokt potetbit brukes eller må den bare "forvelles? Hva med skallet? Er det ikke der næringen sitter igjen etter koking?