- Hjem
- Forum
- Personlige akvarieblogger
- Austmarka zoo (side 3)
Austmarka zoo (side 3)
Postet 02.11.09 kl 13:37
Postet 02.11.09 kl 16:01
Postet 02.11.09 kl 18:53
Postet 03.11.09 kl 16:33
Postet 03.11.09 kl 17:59
Postet 04.11.09 kl 17:36
Postet 08.11.09 kl 13:07
Postet 08.11.09 kl 16:58
Postet 08.11.09 kl 21:00
Postet 08.11.09 kl 21:15
Postet 08.11.09 kl 22:40
Postet 15.11.09 kl 23:18
Postet 16.11.09 kl 00:37
Austmarka zoo har faktisk de peneste Tanganyika akvarier jeg har sett. Og jeg tror ikke mange herinne som er uenig med meg.
Hvordan går det med de nye gulungene deres? Har de fått tilbake den gule drakten eller?
Et annet spørsmål til Vibsi:
Når dere lager rekemiks med den store kjøkkenmaskin, blir miksen fin most eller? Det jeg lurer på er at dere måtte ikke bruke maskin med knivblad først.
Hvordan går det med de nye gulungene deres? Har de fått tilbake den gule drakten eller?
Et annet spørsmål til Vibsi:
Når dere lager rekemiks med den store kjøkkenmaskin, blir miksen fin most eller? Det jeg lurer på er at dere måtte ikke bruke maskin med knivblad først.
Postet 20.11.09 kl 21:55
de begyner og få fargen nå. spiser godt gjør de også. bruker kun rekemiks.
rekmiksen er fra danmark og den er vellprøvd, 200gr reker med skall frosne, 200gr spinat, 800gr erter, ca 50gr OSI.
kverner det med de største ringene, så en gang til med de aller minste ringene.
inne i den kverna vi har (som er fra bestemoren til vibeke) gammel god eletroluks maskin.) så er det en kniv også som kutter og dytter massen gjenom små hull. massen er så fin etter runde nr 2 at jeg ser ikke no poeng med og kjøre det ytterligere, så bruker jeg agar agar til bindemiddel. bruker 1 ss på en slik blanding. sett i kjøleskapet i 45 min pak i brødposer klem flate til de er ca 0.5 cm tykk. så er de enkle og knekke når du skal ha, tiner de i litt kaldt vann. de holder formen vist du er litt forsiktig
fiskene er helt GAL etter dette. moshiene kommer nesten ut av karet når vi kommer med koppen fisk er ikke dumme. de veit nøyaktig hvor maten kommer og hvem du er.
rekmiksen er fra danmark og den er vellprøvd, 200gr reker med skall frosne, 200gr spinat, 800gr erter, ca 50gr OSI.
kverner det med de største ringene, så en gang til med de aller minste ringene.
inne i den kverna vi har (som er fra bestemoren til vibeke) gammel god eletroluks maskin.) så er det en kniv også som kutter og dytter massen gjenom små hull. massen er så fin etter runde nr 2 at jeg ser ikke no poeng med og kjøre det ytterligere, så bruker jeg agar agar til bindemiddel. bruker 1 ss på en slik blanding. sett i kjøleskapet i 45 min pak i brødposer klem flate til de er ca 0.5 cm tykk. så er de enkle og knekke når du skal ha, tiner de i litt kaldt vann. de holder formen vist du er litt forsiktig
fiskene er helt GAL etter dette. moshiene kommer nesten ut av karet når vi kommer med koppen fisk er ikke dumme. de veit nøyaktig hvor maten kommer og hvem du er.
Postet 20.11.09 kl 22:56
Endret: 20.11.09 kl 22:57
Postet 22.11.09 kl 18:55
Postet 22.11.09 kl 21:37
Postet 22.11.09 kl 21:38
Postet 24.11.09 kl 08:12
Postet 24.11.09 kl 08:41