Sandsnegle fødsel

Her om dagen satt jeg og ungene å tittet inn i karet.
Jeg kikker litt ned på sandbunnen, og ser en liten skokk med pittebitte små sandsneglebebiser.. Og ungene oppdaget også noen skokker rundt, og når vi kikker enda nøyere etter finner vi masse vis av bebiser kravlende rundt.. Ser ut som om sandsneglemammaene har hatt fødekonkuranser.. hehe..

Så om noen har lyst på sandsneglebebiser er det bare å hyle ut. men er kanskje lurt å vente litt før de sendes avgårde, siden de er så og si nyfødte.. hehe.

Begynner å få lyst på gule eplesnegle bebiser også nå.. må kanskje prøve og se om jeg får det til de jeg har er blitt så store at det er helt utrolig! Hadde ikke trodd at de vokste så fort
Jeg har gule eplesnegler som "har seg" hele tiden, men har enda ikke fått unger på dem. Har hatt de ihvertfall i 4- 5 måneder...
ser ut som mine også er til å har seg til stadigheter.. hehe.. Har lurt på om jeg skal tappe ut litt vann... har lest at det pleier å hjelpe så de får lakt eggene litt vekk fra lysrørene.. tror det var det ihvertfall.. hehe.. Har også planer om å få meg et lite kar som jeg kan bruke til eggelegging og slikt.. Moro å prøve seg litt frem
Hysteria
Begynner å få lyst på gule eplesnegle bebiser også nå.. må kanskje prøve og se om jeg får det til :) de jeg har er blitt så store at det er helt utrolig! Hadde ikke trodd at de vokste så fort :)


Eplesnegler ser ut til å få "en spark bak" og legger egg dersom de flyttes til et kar der det er overflod av mat.
To ganger har jeg pelt eplesnegler ut av større kar, og sluppet dem oppi et par andre yngelkar. Og som kjent, i yngelkar fôres det en god del og maten flommer. Kort tid etter at de ble flyttet til yngelkarene, la eplesneglene egg. Den ene la det under dekkglasset, og den andre sniken krabbet like gjerne ut av akvariet og la babymaisen (eggklasen) midt på frontglasset på UTSIDEN!

ÆSJ!

Du ser den her:
<img src="http://nettakvariet.no/forum/attachment.php?attachmentid=15985&d=1127125063"/img>
mona o
[QUOTE=Hysteria]Begynner å få lyst på gule eplesnegle bebiser også nå.. må kanskje prøve og se om jeg får det til :) de jeg har er blitt så store at det er helt utrolig! Hadde ikke trodd at de vokste så fort :)


Eplesnegler ser ut til å få "en spark bak" og legger egg dersom de flyttes til et kar der det er overflod av mat.

Dette har nokk med å gjøre at sneglene tenker at her er det nokk mat til neste generasjon...
jeg har tappet ut vann så de har ca 10 cm å legge egg på + at de får mye mat. Hjelper det å skru opp temperaturen??
Høyer'n
jeg har tappet ut vann så de har ca 10 cm å legge egg på + at de får mye mat. Hjelper det å skru opp temperaturen??


Ta en sjekk ang. oppdrett ("breeding") på www.applesnail.net
Har gjort det, men fungerer ikke for mine snegler...
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap