Dette er en Corydoras bilde tråd:-) (side 44)

Plussmedlem
Uffameg, Lars... Condiscipulus er en fantastisk art. De skulle vært MINE!
C.Panda&C.Adolfoi, sammen [External Image]
Anders K
Uffameg, Lars... Condiscipulus er en fantastisk art. De skulle vært MINE! ;)


Ikke noe problem å skaffe seg disse Anders, er stort sett på listene på Imazo som VF, men de koster en del. Fikk mine til litt over innpris og da snakker vi nesten 2000 for 10.
Plussmedlem
Jeg tror prisen for meg ville vært 450 pr. stk en gang jeg kunne bestilt denne arten (spurte på den lokale zoobutikken). 4500 kr for 10, takk... :p

Kunne tenke meg å bestille noen, virkelig. Må bare spare først, og jeg er jo ikke Olav Thon heller 200 kr ville jeg betalt glatt.
Skal bygge meg en cory reol (4stk 90x40x25 kar) i løpet av vinteren og når det blir litt mer optimale kar-forhold til dem så skal jeg kopiere oppskriften til Rita og Mona og se om jeg klarer å få lek på dem. Om det skjer så blir iallfall prisene temmelig mye lavere enn butikkprisene for å si det mildt...
Plussmedlem
Det får du gjøre, Lars! Synd du bor så langt unna

En annen tøff langsnut; Corydoras vittatus. Jeg må vel kunne kalle denne arten en av mine yndlinger, de er veldig flotte. Hannene er utrolig kranglete om dagen, tåler så vidt synet av hverandre. De går løs på hverandre som bare det... godt de går i et akvarium med litt størrelse!
Hissigheten har jeg merket er verre under lek, og lekstendensene er tydelige om dagen. Håper på flere egg... vil jo gjerne få noen for salg også, slik at andre kan oppleve å ha denne flotte, langsnutede arten. De seks "barna" jeg har nå skal flytte inn sammen med foreldrene sine, slik at jeg får 12 eksemplarer i gruppen.


[External Image]
Ikke noe problem med transport av fisk om man gjør jobben ordentlig... Sendte avgårde en hel del Aspidoras på sensommeren og det var med null dødelighet. Kunne godt tenkt meg noen av Vittatus du får opp fremover, har sansen for de langsnutede coryene. Lurer på å skaffe meg en gruppe C. Seussi etter å ha sett bildene til de Rita fikk seg nylig, planlegger å rigge til noen flere corykar på farmen nå i vinter også.
Plussmedlem
Men da stiller jeg meg på venteliste på Condiscipulus med det samme, så skriver jeg opp deg på Vittatus Lekre arter begge to, så nå får vi drette i vei! Hehe!
Prøver å få igang Vittatusene igjen, hannene prøver så godt de kan å få med den enslige hunnen på "noe gøy".

Jeg trenger fler kar... kanskje jeg må starte å bygge litt i kjeller'n. En aldri så liten reol kunne vel ikke skade? Egentlig så tror jeg at jeg skal vente noen år, men fristelsene er mange...
Corydoras boesemani
Da var en gruppe C. Boesemani på plass i Bergen og en av dem stilte villig opp med en gang.

[External Image]
Det var litt av en lekkerbisken Den står på min ønskeliste, også!
Ja ikke sant, fikk en gjeng på ti stk fra Tyskland via en god medhjelper fra Oslo. Fikk også en gruppe C. Robineae som en kompis skal ha når de slipper ut av karantene.
Plussmedlem
Artig Cory, den boesemanien
Klassisk skjønnhet Corydoras adolfoi.

[External Image]
det der er fortsat min favoritt

håper jeg finner en gruppe slike..
Corydoras Burgessi[External Image]
C.Parallelus[External Image]
Ikke så knallbra bilde,men Corydoras pygmaeus. Morsom,aktiv cory som er høyt og lavt
Plussmedlem
Fy flate, de artene der er bare utrolig lekre, Erik Og paraellus er det jo noe virkelig spesielt med, da...
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen