Dette er en Corydoras bilde tråd:-) (side 45)

Ja paraellusen er bare helt råååå
Corydoras caudimaculatus i lek
[External Image]

[External Image]

[External Image]

Håper det betyr at den sterkt reduserte gruppa nå er friskmeldt
Corydoras er morsomme skapninger, skulle gjerne hatt mange flere!
Her er mine 5 Corydoras Panda
Noen bilder av corydoras cw 38[External Image]
Erik Johansen
Noen bilder av corydoras :-) cw 38


Nå er vel ikke dette en cory, men en Scleromystax... men pytt pytt Lurte bare på hvor du har fått kloa i disse ?
Kan kjøpe dem i alle dyrebutikker som tar inn fra Alex :P (hvis det hjelper deg noe)
Finner alltid bare S. barbatus på listene til Alex, jeg...den er jo ikke vanskelig å få tak i...
En liten gjeng med Corydoras Black Venezuela.[External Image]
SilverShaded
Finner alltid bare S. barbatus på listene til Alex, jeg...den er jo ikke vanskelig å få tak i...


Samme det vel, scleromystax er en scleromystax. (Sett for mye på TV reklame)
Kan jo høre med dem for det er faktisk ikke alt i lista som er riktig. Iallfall har det vært det med imazoo at de har kunnet skaffe litt extra.

Søte er dem iallfall.
Cathy
Samme det vel, scleromystax er en scleromystax.

Nei, der er jeg ikke enig...det blir nesten som å si at en aeneus og en eques er det samme fordi begge er corydoras
Var en liten spøk
Her du ikke sett oste reklamen på TV'n da..

Hvilke av scleromystax arten er du ute etter da, kan sikkert sjekke med de jeg har kontakt med om de kan få tak i dem.
Plussmedlem
Erik Johansen
Noen bilder av corydoras :-) cw 38[IMG]http://akvaforum.no/images/forum/18054_131023234802_1.jpg[/IMG]


Ble brått litt usikker på nummer, det var disse jeg kjøpte av deg for en tid tilbake?
Cathy
Var en liten spøk :-) Her du ikke sett oste reklamen på TV'n da.. Hvilke av scleromystax arten er du ute etter da, kan sikkert sjekke med de jeg har kontakt med om de kan få tak i dem.

Joda, skjønte at det var en spøk. Vil det si at "Kan kjøpe dem i alle dyrebutikker som tar inn fra Alex" også var en spøk ??

De artene jeg kunne tenke meg er S. kronei, C112/113, CW38, CW67.
Vel Alex tar inn scleromystax, men vet ikke hvilke av dem. Man kan jo evt sjekke det ut.. Gi meg noen strakser så kan jeg sjekke med iallfall 3 stk som tar inn derfra hvilke scleromystax dem kan ta inn og pris. For jeg regner med at du er interessert i priser også?
Tusen takk...supert om du vil sjekke dette
Ja, priser er selvfølgelig interessant. Men setter jeg meg noe i hodet som er "bare MÅ ha det", så er jeg villig til å betale for det. Når prisen ryker opp i over 2-300 spenn, begynner det jo å svi litt i lommeboka
Plussmedlem
Jeg tillater meg å oppdatere denne tråden med noen bilder - selvsagt trenger vi en aktiv Cory-bildetråd hvor alle kan dele sine bilder av disse artige skapningene

Bildene fra meg er av Corydoras sp. C121. La ut de samme bildene i min egen tråd i går, men dette er en fin art som gjerne vises frem flere steder

C121 ligner veldig på de mer kjente adolfoi og duplicareus, men det er altså en egen art. De er også nært beslektet med Corydoras burgessi. Forskjellen mellom f. eks adolfoi og C121 som kanskje er enklest å oppdage ser vi bak fiskenes gjellelokk. C121 har et felt bak gjellelokkene som er pigmentløst, det ser brunt ut. Et artig trekk.


Legg merke til den brune flekken bak gjellelokkene
[External Image]

[External Image]

[External Image]
Nå er det så stille her, og særlig i dennne tråden, at jeg syns jeg må legge inn et bilde av en av mine CW-038 yngel som inntok 120-literen her i går. Fantastiske småttinger....og de har jo litt å slekte på, bilde av faren lenger opp på siden. Etter 4 timer tilvenning gikk de ivrig i gang med å beite. Takk, Erik !


[External Image]
Plussmedlem
Lurt å ta opp igjen tråden, SilverShaded - vi trenger en slik tråd så vi kan dele bilder og "reklamere" litt for disse flotte skapningene

Og de nye fiskene dine var jammen meg nydelige! Heldig, du, som fikk tak i dem. Jeg har faktisk sikla litt etter CW038 før, men nå får det nok bare bli med drømmen etter at jeg har lagt ned en god del kar. Men flotte, det er de. Virkelig!

Skulle slengt inn et bilde jeg også... men så har jeg ingen nyere bilder nå, da. Så det får bli et gammelt av en Corydoras orcesi. Og personlig syns jeg ikke de er så fæle, heller


[External Image]
Ja, smårollingene her er så flotte, og ingen er like i tegningene. De holder seg relativt samlet, men er ikke sky foreløpig. Krysser fingre for at de vokser opp til noe i nærheten av foreldrene...

Orcesi er flott, Anders, takk for bilde ! Den står på min ønskeliste, skulle gjerne hatt en gjeng Du har/har hatt denne, tror jeg ?
Plussmedlem
SilverShaded
Orcesi er flott, Anders, takk for bilde ! Den står på min ønskeliste, skulle gjerne hatt en gjeng :-) Du har/har hatt denne, tror jeg ?


Det stemmer, jeg har den fortsatt Men dessverre ikke så mange Bare noen veldig få, faktisk. Jeg hadde 7, men så begynte de plutselig å falle fra... en etter en. Og de så like fine ut, så jeg skjønner faktisk ikke hvorfor det skjedde! De hadde jo klart seg bra såpass lenge, og det var ingen komplikasjoner ved ankomst. Men det er mulig det har noe med flytting å gjøre, når jeg tenker meg om. De ble flyttet flere ganger på en ganske kort periode. Kanskje de rett og slett var sensitive for endringer, og bukket under av den grunn?

Skal ikke skrive så mye om dødsfall i denne tråden, da. Det er jo en bildetråd. Så, back to the pictures
Tilfeldig bekjentskap
© Mona Opland
Reklame for plussmedlemskap