Tråden om det Gry styrer med. (side 5)

Elin Pedersen
Åssen går det med undulatene? Min mor hadde to, men hoa døde for en uke siden. Trist, men ho var gammel. Enkemannen virker gladere og mer kosen nå.. merkelig :s Ps. egentlig skriver bar litt innlegg slik at jeg kan følge med i tråden. Er ikke det frekt? *ler*
Hehe, det er ikke frekt i det hele tatt! Paret som legger egg har lagt det tredje i dag, helt etter skjema, så det står fint til med egg og foreldre. Skal bli spennende å se hvor mange de legger.
Har du hentet dine Corydoras eques enda, Gry?

Jeg tipper du skal ha dem fra samme sted som jeg, "vår mann i Moss", herr Dahl?

Mannen min er på vei hjem nå med mine, samt Corydoras aeneus Black. Fikk en telefon mens han var i butikken, der han sa at mange av C. eques dessverre hadde fått slitt ned bartene sine. Men jeg skulle få dem til en bra pris dersom jeg fremdeles ville ha dem. Det sa jeg ja til, og satser på at godt stell og rent vann får dem raskt til å gro ut igjen

Bare til info til deg, så du er forberedt på at de kan være slik.

Det var fisk fra Tsjekkia dette, og de har dessverre innavlet dem litt og "ødelagt" litt av det naturlige utseendet på en del av dem ved å fremavle høy ryggfinne. Jeg valgte kun fisk med normal ryggfinne.
mona o
Har du hentet dine Corydoras eques enda, Gry? Jeg tipper du skal ha dem fra samme sted som jeg, "vår mann i Moss", herr Dahl? ;-) Mannen min er på vei hjem nå med mine, samt Corydoras aeneus Black. Fikk en telefon mens han var i butikken, der han sa at mange av C. eques dessverre hadde fått slitt ned bartene sine. Men jeg skulle få dem til en bra pris dersom jeg fremdeles ville ha dem. Det sa jeg ja til, og satser på at godt stell og rent vann får dem raskt til å gro ut igjen:-) Bare til info til deg, så du er forberedt på at de kan være slik. Det var fisk fra Tsjekkia dette, og de har dessverre innavlet dem litt og "ødelagt" litt av det naturlige utseendet på en del av dem ved å fremavle høy ryggfinne. Jeg valgte kun fisk med normal ryggfinne.
Gratulerer med de sorte! Endelig får jeg vel si? Ja, det er den Tsjekkiske varianten han får tak i, men det gjør dem jo ikke mindre pene :0)

Jeg regner med å hente mine eques til fredag, men håper du legger ut bilder av dine innen den tid, vil ikke ha dem dersom de er av den litt blasse sorten.

Mannen min kom akkurat inn døra nå for tre minutter siden. Kastet et blikk på posen og ble litt skuffet. Skal ikke male fanden på veggen her, men er dette C. eques i det hele tatt så blir jeg overrasket...

Men, de er helt bleke pga opphold i posen, så det er altfor tidlig å si noe sikkert. Må vente til de er akklimatisert og har fått være i akvariet en stund. Men dette ser jaggu meg ut til å være en salig blanding av ulike C. aeneus-varianter, synes jeg så en goldstripe der og en vanlig highfin Corydoras aeneus (som jeg har fra før!!)

25 stk Corydoras aeneus black er iallefall i hus
Da krysser jeg fingrene for at fargen tar seg opp etterhvert, men jeg har sett så mange bleke utgaver av denne, og jeg må ærlig innrømme at de frister ikke veldig.

Så bra at de sorte var sorte da :0)
Har nå akkurat sluppet dem ut av posene. Skriver mer om saken i min egen akvarietråd, så slipper jeg å kuppe din noe mer
Hadde du selv tenkt å hente dem, eller gjør Arne det?
Du får granske bildene mine i den andre tråden når jeg får lagt dem ut. Må finne kamerastativet først, har ikke skuldre til å holde kameraet med egne hender nå.

Og du.... de svarte C. A. Black.... er det muuuuulig å bli så betatt av en fisk? Jeg er dypt og inderlig forelsket!
De er like fantastiske som jeg husker dem! (hadde en voksen gruppe for et par år siden)

Gry
Da krysser jeg fingrene for at fargen tar seg opp etterhvert, men jeg har sett så mange bleke utgaver av denne, og jeg må ærlig innrømme at de frister ikke veldig. Så bra at de sorte var sorte da :0)
Er meningen at Arne skal hente dem, men har allerede sagt til han at jeg må se dine før jeg bestemmer meg om jeg skal ha dem eller ei, så jeg gleder meg til bilder :0)

Ja de sorte er kjempe flotte, forstår godt at du er forelsket ;0)
Pssst!
Må forstyrre biiiiittelittegranne til
De blir nå mer og mer turkisgrønne "by the minute" ! Det kan hende det er riktig.... 10 av de 11 jeg fikk iallefall. Den ellevte er en C. aeneus 'High-fin'. Sikkert gått i ett med mengden.

Men jeg tror ikke det er C. eques, det er feil med de oransje markeringene. Disse har en gullfarget flekk, mere stripe, nedover.
Oj, god pris!!! Han er god til å lage fine priser han Tor. Som sagt, gleder meg masse til bilder!
Ser du har forandret innlegget :o) Blir jo spennende å se hva det er da.
Er ikke misunnelig i det hele tatt ,
Sølvi Gullaksen
Er ikke misunnelig i det hele tatt :( , :)
Det var bra *hih* Dersom du skal tl Gol (Hallingtreffet) så har du sikkert sjansen til å skaffe deg noen spennende arter til en billig penge vet du :0)
Om jeg lykkes med langvarig avlsprosjekt på C. A. black, trenger jeg nok noen kar til dem etterhvert! Godt jeg har litt ledig kapasitet Skal ha maaaaange!

Men du Gry, tror du våre Corydoras aeneus Black er direkte søsken, halvsøsken, eller kanskje fjernt i slekt, evt ikke i slekt i det hele tatt? De kommer jo fra samme sted, men oppdretterne har jo hopetall av avlsstammen for å kunne produsere nok yngel av dem. Hva tror du?
Jeg tror ikke kullet ditt og kullet mitt er direkte søsken, men det er kanskje noen felles forfedre bakover, det tror jeg.

Sånn en gang i fjern fremtid, om vi får til dette med avl på dem, kanskje vi to skulle bytte noen fisk, for å få inn litt nytt blod i hver vår stamme?

PS!
Jeg sier fjern fremtid, for mine er virkelig små enda De er mindre enn den størrelsen jeg bruker å selge Corydoras-oppdrettet mitt ved.
Kullsøslen er de i alle fall ikke, da mine var ca 3 måneder når jeg kjøpte dem, men at de sikkert har forfedre som er i slekt er nok garantert rett. Bytter gjerne noen jeg ved en passende anledning, ikke noe er bedre enn det. Er nok sikkert nok "innavl" fra før av blant disse.
Gry
[QUOTE=Sølvi Gullaksen]Er ikke misunnelig i det hele tatt :( , :)
Det var bra *hih* Dersom du skal tl Gol (Hallingtreffet) så har du sikkert sjansen til å skaffe deg noen spennende arter til en billig penge vet du :0)



Får nok ikke sjansen til det dessverre

Gry
Kullsøslen er de i alle fall ikke, da mine var ca 3 måneder når jeg kjøpte dem,

Jeg mente at samme hunn og samme hann er mor og far til våre fisk Jeg er jo for eksempel 100% søsken med min yngste bror selv om det er 8 år mellom oss. Jeg mente derfor at dine og mine KAN være søsken, selv om det ikke er fra samme kull.

Gry
Bytter gjerne noen jeg ved en passende anledning, ikke noe er bedre enn det. Er nok sikkert nok "innavl" fra før av blant disse.

Flott, da sier vi det. Vi vet jo ikke når det blir, men da vet vi at muligheten finnes
Innavlen denne varianten har blitt utsatt for, er nettopp det jeg også hadde i tankene. Så om man prøver å iallefall "spe ut littegrann" så er jo det bra.


Tviler vel på at de er helsøsken. Coryer er jo ikke akkurat kjent for å være monogame ;o) Det hadde vært ufattelig "flaks" dersom samme hunnen og hannen hadde lagt egg sammen, og ynglene havnet her. Men, man kan jo aldri vite.
Har du glemt denna tråden eller?:p

Nåh, hvordan går den med fisk og fulg?=D
Hei Gry... Flott tråd du har Som vanlig mange jern i ilden, kan sende deg isbokser jeg...
Kan du ikke legge ut flere bilder av kara dine da, spent på reolen !

mvh
janne
Jeklig flott avatar du har fått deg da :0) Kjente deg igjen med en gang!

Har enda ikke fått opp den nye reolen, tror jeg venter til rett før GAK auksjonen. Har bestemt meg for å selge ut det meste av arter, og få inn nye :0)

Ellers har jeg ikke fått meg kampfisk enda, vi skal ha møte i klubben i morgen, så da vil jeg snoke til meg litt mer info om dette, før jeg setter i gang.



jepp, ikke vanskelig å se at det er meg !!!
HÆ... skal du selge alle de fine corydoras artene du har "gulp" , nesten i sjokk her jeg :-O

mvh
janne
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen