Min første blogg ! (side 2)

Det ble med wigglers på scalarene. De ble spist en etter en når de ble frittsvømmende og klumsete. Morro så lenge det varte i allefall.
Vår
Endelig fikk mine gule seilfinnemollyer sitt første kull. Mange, ganske så store yngel der i dag morres. Det er tett beplantet og mye vallisneria med lange blader å gjemme seg i. Har dessuten fått tak i to av de små og satt i yngelkaret i 200literen sammen med diverse platyyngel.
Slitt med GH-verdiene denne våren, mulig en kombinasjon av at de har blit spylt vannrør i byen her nå og at vi har ny varmtvannstank. Dessverre har det gått hardt utover c.elegansene mine har bare 3 stk igjen. To scalarer måtte også gi tapt. Nå ser det ut til å stabilisere seg og mollykullet samt et stort kull paletter lover jo bra.
Siste runde med palettyngel i 60 literen er utflyningsklare straks også. Selger dem til dyrebutikken. Ser ut til å være hanner for det meste.
112 literen min ligger ute for salg. Desverre ! Vi trenger rett og slett gangplassen det tar. Har ikke noe alternativ sted å sette den heller.

Tilfeldig bekjentskap
© Aud Jorun Gjerland
Reklame for plussmedlemskap