Kokosnøtt Hule

Hei,

Har laget en kokosnøtt hule etter "oppskrift" jeg fant her inn.

Kokte nøtta ca 30-40 min før jeg fjernet kokkosen.
Synes det lukter forferdelig søtt og vondt av den ( kokos),
har også hatt den i et lite karantene akvarie og da fikk den masse hvite prikker etter en stund, virker som om den skiller ut kokos melk.

Nøtta var veldig gammel og tørr invendig.

Noen som har opplevd det samme.
Kokte du den med kokosen i, kan det være at fett fra kokosmassen har trukket inn i nøtta, og skaper problemer.

Jeg fjerner alltid så mye av kokosmassen som det er mulig å få til, før jeg koker noen mimutter.
Kokingen gjøres kun for å løsne siste rester av kokosmasse, ikke av annen grunn.

Har vel laget 30-50 huler til eget bruk på denne måten, og det har aldri feilet
Hei,

Tok ut så mye som mulig før jeg kokte den, men det er nok melk som har trekt inn i skalle som blir skilt ut.

Får prøve pånytt med en nøtt som er litt "ferskere".

Mvh
Morten
Det er faktisk kokosmelk som er "herdet" som er kokosmassen Så skallet tåler fint kokosmelk.

Da er det sikkert helt ufarlig å bruke den i kar med fisk.

Morten
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap