Lillian`s Akvarie Blog (side 15)

Hei Lillian.

Godt nytt år.

Nå savner jeg mer i din akvarie blog. Har blitt lite akvarietitting og skriving på meg ogå, men nå håper jeg å få litt mer tid til dette igjen. Skal sende dere en SMS om ikke alt for lenge med invitasjon til akvarie kveld.

Ny medhjelper. :-)
Min gamle mons måtte avlives pgav sykdom en stund før jul. Gamle Guffen var aldri interessert i akvariene.

[External Image]

Hans etterfølger derimot! Lille Chaplin. Han er en meget ivrig akvarist. Jeg får mer hjelp enn jeg ønsker ved foreksempel vannbytter....

[External Image]

Ellers så er alt bare vel med akvariene/fiskene.

mvh
Varmekolbe gikk amokk. :-(
Nesten kokt ciklidene i dag. Jammen bra jeg skulle ta vannbytte i 240 liters akvariet i dag. Vannet var sååå varmt da jeg stakk henda nedi! Og da jeg kikket på den digitale måleren var det 32 grader!!! Det må være varmekolben som har gått amokk. Delevannsbytte ble tatt. Jeg senket tempen to grader med kaldt vann. Har... så ikke slått på varmekolben igjen og håper at tempen sakte men sikkert går ned til 25 - 26 grader.
Etter fire timer er nå tempen nede i 28,5. Nå er det mer levlig for dem, de beveger seg mer. Det er med vilje jeg lar temperaturen synke sakte - slik at fiskene ikke får sjokk. Jeg vet ikke hva de kan tåle av varme. Men dette var nok kanskje på kanten iallfall for Thomasiciklidene. Varmekolben er av meget bra kvalitet og ikke så gammel. En Polymer. Har baree gode erfaringer med disse tidligere. Men feil kan oppstå. Viktig å følge med på alt, selv om et kar fungerer flott måned etter måned.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap