Operasjon 200x75x60 (900L) :) (side 7)

Litt mer filer
Dette akvariet har nå fått seg en real oppdatering, vannmassen er nå på hele 1157 liter. Så hvordan får jeg dette til? Siden jeg nå har flyttet så tenkte jeg at det er en fin annlednign å lage sumper til akvariet. Det endte opp med at jeg fikk skåret 8 mm glass på mål fra en glassmester. Jeg å Håvard lime sumpene sammen (De ble til og med vanntette

Målene på hver sump er 600 x 450 x 500 de er plassert i skapene der FX5-ene var.

[External Image][External Image][External Image]


Sumpene er koblet sammen med et 50 mm rør som ligger bak skuffene. I Høyre sump skal det være bioballer som jeg enda ikke har fått. I Venster sump skal det være blåmatter.
Siden jeg nå har oppgradert filtersystemet, så skulle det bare mangle å ikke å gjøre noe med selve innrednigngen av akvariet. Jo det kommer et nytt oppsett. Et kanksje litt kanskje litt uvanlig oppsett i forhold til hva mange av dere har. Etter at jeg var i Motala i 2007 å fikk med meg foredraget Hans G Evers ble jeg inspirert av en elv som heter Rio Huyabamba som er, etter hva jeg har forståtte en sideelv til Rio Huallaga. Deler av denne elver er rullestein, så derfor tenkte jeg å prøve å lage noe av det samme. Flere bilder kommer etter hvert.
Tilfeldig bekjentskap
© Mette F
Reklame for plussmedlemskap