Oppdretter oversikt

Inaktiv bruker
Hei,
finnes det en oversikt over alle oppdrettere av akvariefisk i Norge, gjerne
kategorisert etter type fisk?
Finnes det noe ca antall over de som driver med avl?
Hva er du ute etter? Navn på personer? Hva skal du med det da?

Men såvidt jeg vet finnes det ingen sentral liste som lister opp det. Noe er vel registrert, de som er aktive medlemmer både i klubber og på nett.
Og noe ca antall over personer som oppdretter fisk....æh....det tror jeg man bare kan glemme Det er ingen som vet og ingen som har oversikt over. Det er mange!

Det er fremdeles mange akvarister som av ulike grunner ikke vil eller gidder å fortelle på internett om oppdrettene sine, det er ikke alle som er medlem av klubber, og det er ikke alle som ønsker eller bryr seg om å få det registrert og få "poeng".
Du kan jo surfe litt rundt på Norges Akvarieforbund sine nettsider, og se om du finner noe spennende der. NOE er jo registrert av de ulike oppdrettene Men det er ofte de samme navnene som går igjen fra år til år... det er gjerne en gruppe "faste" som bryr seg om å registrere slikt. Noen nye her og der, men mange gamle gjengangere.
Under "Lenker" så går det an å legge inn link til oppdrettere med hjemmeside. Ligger noen få der no (en norsk), men det er sikkert fler der ute som kan legges inn.
Noen som vet om noen?
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap