rekemix hvor litt hjelp kan tilsettes :-)

hei jeg har laget en blanding av
spinat, hvitløk,brokkoli, paprika, reker og agurk som er ekstremt finmalt sånn som det står... men jeg har et lite problem når det kommer til gelantinen... jeg har bløtt det opp i kaldt vann, men hva skal jeg gjøre da?? må jeg varme opp maten jeg har knust for at gelantinen vil smelte og blande seg inn i maten??
smelt den i "litt" varmt vann.og bland den inn
tuuusen takk hehhe hvor mye vann ca da?
så lite som mulig. under en halv dl
når du har liksom lagd "grøten" og frysten og skal gi den til fiskene, vil ikke den spre seg rundt i karet og forurense siden det er finmalt??
Steffen_93
når du har liksom lagd "grøten" og frysten og skal gi den til fiskene, vil ikke den spre seg rundt i karet og forurense siden det er finmalt??


Det er der gelatinen kommer inn i bildet

Men noe forurensning vil det vel bli, så det er nok et must å ha hyppige og gode vannbytterutiner når man fòrer med slik kraftkost.
jeg pleier heller å bruke gelatinpulver, du koker opp litt vann i en vannkoker, og har det i en kopp sammen med pulveret, etter få minutter er pulveret oppløst, og du kan helle det i blandingen din.
det løser seg opp fortere, mindre styr og veldig enkelt
Tilfeldig bekjentskap
© Bengt Fossli
Reklame for plussmedlemskap