Veronica's tråd (side 8)

Har du begynt å få mini mais nå eller har du sett noen har parret seg?
Ingen minimais enda, men får 2 voksne snegler til om ikke lenge. Har sett noe som ligner på parring, men er ikke helt 100% sikker på om det var det, hehe:P

Blir vell minimais med tiden.
Vært på trekanten i det siste?Var der på lørdag.De hadde ferskvanns Flyndre inne.
Kult:P
Skal dit i morgen en tur og snike litt + levere noen planter til en kar.
Vet ikke ka de kosta.men de blir ikke mer enn 10 cm.
Har ikke kar, eller plass til dem, så blir nok ikke hit de skal:P
ikke æ heller.Men kult at de tar inn litt annerledes fisk i blant.Æ kjøpte noen victoria Ciklider på lørdag.
Aha, hadde de noe annet lurt inne da? Tenker på fisk og planter. Virker som om at jeg er på en evig jakt etter Dvergtannkarper, uten hell hittil.
Så bare på ciklider.Så fikk ikke med mæ så mye anna utenom flyndrene.mange som er ute etter disse tannkarpene.Regner med du har spurt om de kan ta de inn?
De tar de inn ja, til blodpris etter min smak. Så venter heller litt til før jeg kryper til korset:P Er spent på prisnivåett til Bodø Zoobutikk, på fisk og planter. Skal innom en tur dit også i morgen for å se om de har fått inn fisk nå.
Er litt dyre på trekanten ja.Man skal jo ikke blakke sæ heller.Skal en tur til byen torsdag å se på nybutikken.Må ta meg en tur bort til ho julie oxo.
Å gud!
De to eplesneglene jeg nevnte tidligere at jeg skulle få, fikk jeg i dag. MEN, det er to av de største kjempeeplesneglene jeg noensinne har sett!
Og jeg som sverget på at jeg aldri skulle ha slike snegler igjen, pga de eter meg ut av huset(vell, sluker i seg ALT av planter) så her sitter jeg, med to digre beist av noen snegler som for tiden oppholder seg i 5,5literen(eneste karet uten planter) mens jeg funderer på hva jeg skal gjøre med dem. Skal jeg beholde dem? Selge dem? Gi dem bort? Levere dem til dyrebutikken? Tips ønskes!

Er jo en "god" grunn til enda ett kar da:P

Skal prøve og mokkle til ett bilde av dem, slik at dere får se dem.
Wooho!
Oppdaget i dag at ca halvparten av ancistrus yngelen fra hanne nr2, er albino! Har altid ønsket meg albino ancistrus, så nå er jeg litt happy:P Får håpe de lever opp da. All yngelen som var der gikk med i hvitprikken.
KJempe eplene kan du jo selge fortest mulig før dem spiser opp dine planter. Bare å ta dem ut å ha dem i en glass bolle eller deiliter mål så dem ikke spiser plantene til du får dem solgt. Det har nok jeg gjort om jeg var deg.

Viste ikke du ha L144 siden du ha fått albino nå. Men det er jo gøy du har fått slike yngel nå.
Albino ancistrus, er ikke L-144. Albino ansictrus er akkurat det samme som vanlig ancistrus... L-144 har Blå øyne, ikke røde, som albinoen har. Albinoene mine er avkom av to helt normalfargede ancistruser(sorte)
Endelig kan jeg også skryte av å ha fått minimais i karet mitt! :P Introduserte flere eplesnegler i går og noe har tydeligvis skjedd iløpet av natten. Naughty naughty:P

Ellers så har det ikke skjedd så mye. Fant en av mine største og eldste ancistrus hunner død i går, sjekket alt av verdier men de var fine. Så renset jeg pumpen, siden den var mildt sagt tett... Så kanskje det var alderen? Eller rett og slett plassmangel/hulemangel? Må få tak i flere huler, for 2 holder ikke til 7 ancistrus i ulike størrelser + x antall yngel. Kanskje en idè og selge unne noen av ancistrusene jeg ikke skal ha?

Ancistrus yngelen som er oppi der er enda i livet. Feite og runde små troll. Albinoene er skikkelig kule! :P

Skal innom BodøZoobutikk i dag, trenger en ny slamsuger, samt at jeg skal se hva mer de har fått inn. De fikk inn ett tonn varer før helgen så. Kanskje jeg finner et lite kupp?
Send kjempene til meg du hvis du ikke vet hva du skal gjøre med dem. Men ikke hør på dårlige råd og pakk de i en bolle eller liter mål!! Jeg kjøper de hvis du ikke vil ha de. Jeg har en 270 liter de kan gå i...)
Gratulerer med minimais...)
Heidi Ingdal
Send kjempene til meg du hvis du ikke vet hva du skal gjøre med dem. Men ikke hør på dårlige råd og pakk de i en bolle eller liter mål!! Jeg kjøper de hvis du ikke vil ha de. Jeg har en 270 liter de kan gå i...:-)) Gratulerer med minimais...:-))


Har budrunde på dem nå, de går i 5,5 literen enn så lenge(vet det er aaalt for lite, men skal flytte de i en 30 liters balje til de forlater meg), vannet skiftes hver dag + at de blir godt tatt vare på til de forlater "fengselet"
Psykfallet
[QUOTE=Heidi Ingdal]Send kjempene til meg du hvis du ikke vet hva du skal gjøre med dem. Men ikke hør på dårlige råd og pakk de i en bolle eller liter mål!! Jeg kjøper de hvis du ikke vil ha de. Jeg har en 270 liter de kan gå i...:-)) Gratulerer med minimais...:-))


Har budrunde på dem nå, de går i 5,5 literen enn så lenge(vet det er aaalt for lite, men skal flytte de i en 30 liters balje til de forlater meg), vannet skiftes hver dag + at de blir godt tatt vare på til de forlater "fengselet"
Ok visste ikke det, men ser dette kommer til å gå bra. Lykke til med klekkingen av minimais...)
Tilfeldig bekjentskap
© LOFFA 2013