H&M kosekanin - et skudd i blinde, men....

Jeg vet dette er et skudd i blinde, men jeg må bare forsøke...

Min sønn fikk som nyfødt en kosekanin fra Hennes & Mauritz i gave. Denne kosekaninen var laget av lyseblå plysj i kroppen, og labbene og hodet var hvitt. Rundt halsen var det en blondekrave. Kaninen ble solgt i bøtter og spann fra H&M, og fantes såvidt jeg husker også i rosa, mintgrønn og en farge til, tror jeg. Den var lyseblå, den vi hadde. De var runde i kroppsformen, og kaninen "satt på rumpa" liksom.

Denne kosekaninen fulgte ham i tykt og tynt i flere år, den var alltid med i sengen og lå trofast ved siden av ham fra han var 2 mnd gammel. Han elsket denne kaninen over alt...

Så, høsten 2006 var vi på helge-tur og bodde på hotell. Kosekaninen var med. Da vi kom hjem fra denne turen og guttungen skulle legge seg for kvelden, oppdaget vi det skrekkelige.... kaninen var borte!!! Mange telefoner til hotellet er tatt, men ingen kosekanin ble funnet. Vi er overbevist om at den lå igjen, glemt imellom sengetøyet på hotellet da vi dro, og at det er grunnen til at vi ikke så den da vi pakket for avreise. Men hotellets stuepiker fant den aldri, tydeligvis.

Fremdeles hender det at sønnen min kommer til å tenke på denne kosekaninen, og da begynner han å gråte. Han er så lei seg, og dette knuser selvsagt mammas hjerte...
Nå i morges pakket han og faren kofferten for å dra på en liten guttetur sammen til Hunderfossen. Og da sønnen min satt der i bilen i det de skulle dra, begynte han å tenke på en annen tur til et hotell der han mistet kaninen sin... og begynte å gråte igjen. "Det er sikkert noen som har kastet Kalle (kaninen) i havet!" gråt han. Jeg trøstet så godt jeg kunne.

Jeg skulle så gjerne fått tak i en ny slik kanin! Det er flere år siden H&M sluttet å selge disse kaninene så de er umulige å få tak i. Alternativet er om noen har en liggende fra sine egne barn, som er vokst fra den eller ikke bruker den...

Er det noen som vet hvilken type kosekanin jeg mener, og som vet om eller kjenner noen som har en slik til salgs? Betaler gladelig en pen sum for denne.
Spre gjerne dette ryktet om kaninen ønskes kjøpt, fortell de du kjenner som har barn om dette Kanskje, kanskje er vi heldige og får tak i en erstatning...
Da vet jeg om en gutt som hadde blitt så utrolig glad! Han er egentlig for stor for kosekaniner, men hvem bryr seg om det. Det er lov å være barn og glad i kosedyret sitt uansett.

Jeg vet det er temmelig håpløst, men... det er iallefall en bitteliten sjanse for at noen har en slik kanin liggende, for H&M solgte dem i tusentall for noen år siden. Vår ble kjøpt i år 2000.

Hjelp oss!
Lillesøstra mi på 3 år har sånne elefanter fra H&M som hun ikke klarer å sove uten. Er på en måte et tøystykke med hode og føtter. Var denne kaninen noe lignende?

Ialfal moren min vasket denne elefanten, også var den ikke tørr, så hun skulle tørke den i ovnen. Satt den på for mange grader og glemte den helt av, så den var svart. Lillesøsteren min begynnte å gråte, men ville ha den fordet.

Moren min hadde så dårlig samvittighet og skreiv da i "kort sagt" i nordlys, og fikk rask respons. Nå har hun 4 elefanter

Prøv å sette ut noen annonnser, så får du sikkert tak i denne kaninen. Er alltids noen som har liggende

Lykke til med å finne denne kaninen
Disse er ute av produksjon, men mange som har etterlyst de. Synd at de sluttet å produsere disse!
Synd at jeg har rosa, da.
Tydelig at vi har barn på omtrent samme alder, Mona. Jentungen min blir 8 i år, og har en rosa slik kanin. Jeg kan tenke meg at det vil bli katastrofe å få feil farge, tenker jeg... Man kan liksom ikke si at kaninen har vært gjennom kjønnsskifte heller... ;P

Men jeg kan iallefall bidra med et bilde, sånn at etterlysningen blir komplett.
Man må da bare forestille seg lyseblå istedet for rosa. Mulig den hadde en blondekrage rundt halsen også, men den er isåfall mistet på vår kanin...

PS: du må gjerne bruke dette bildet hvis du vil etterlyse kaninen andre steder, Mona.
Aggi, du er en knupp )
Jeg har tenkt å etterlyse en slik i lokalavisen, og da er et bilde glimrende. Det gjør ingenting at bildet viser en i feil farge.

Bare kjekt å kunne hjelpe.
PS!
Bryr ikke datteren din seg spesielt om akkurat dette kosedyret? Er hun villig til å selge den? (jeg betaler!)

Jeg må sjekke med sønnen min (jeg kan jo vise han bildet) og høre.... men vanligvis er han en smule "allergisk" mot rosa da... Men det kan jo hende han blir så bløt om hjertet ved synet av deres, at han omfavner den gladelig

Han er ikke hjemme nå, kommer hjem på torsdag, så da skal jeg høre med han
Hun har tendens til å ville samle på alt, men jeg kan spørre henne.
Jeg er bare sjeleglad hvis vi klarer å bli kvitt noe, det er jammen mye som samles opp når en har unger... :S
Hun er ikke inne akkurat nå, men jeg sender deg en e-post seinere. OK?
OK

Jeg har sendt email med bildet til lokalavisen nå Kanskje er vi heldige...
Hvis du ikke får tak i noen blå kanin, går det ikke da an å sy på blå "klær" på en rosa kanin?
Malin.P
Hvis du ikke får tak i noen blå kanin, går det ikke da an å sy på blå "klær" på en rosa kanin? :)


Å, jamen da får han jo ikke lagt kinnet inntil den myke, runde kaninmagen og kost med den som han pleier
Sånn har vi også. Vår er dessverre gul. Den er pakket vekk i en sekk på loftet sammen med sikkert 50 andre i forskjellig fasong og farge. Yngstemann har samlet seg opp igjen på rommet etter mors opprydning for noen år tilbake.. Bamser er populært.
Gul kan nok gå an, dersom dere er villige til å skille dere av med den...?
Skal se om jeg kommer meg opp på loftet en dag.
Håper du får tak i en til ham

Vi har nok bare en rosa vi også dessverre. Datteren min var også glad i sin, men det var en liten teddybjørn som ble favoritten.
Nå har jeg sendt melding til deg, Mona.
Kanin funnet!
I dag ringte en dame og kunne fortelle at hun hadde en kosekanin å gi bort!
Hipp hurra!

Saken løste seg, og jeg vet om en liten gutt som kommer til å bli helt på gråten av glede i dag!

Da ble det to lykkelige unger istedet for én.
Nå har jeg forresten sett dagens lokalavis... og jeg skvatt!
Tydelig at det er sommer og ferietid, og derfor lite å skrive om, hehe! Istedenfor en liten notis på siste side som jeg spurte om de kunne avse, har de slått skikkelig på stortromma
På side 3, altså den første siden du ser når du blar om forsiden, stod det en artikkel over nesten hele siden! Snakker.... det var ikke til å unngå å se den "annonsen" nei! Det var en artikkel, ikke en annonse.

Dette var nesten så jeg gråt en skvett selv ved synet av guttungen her i kveld, for det var en gutt som ble glad - han begynte å gråte av glede. Han ble først helt stum (noe som ikke skjer ofte...), kaninen ble lagt rett inntil kinnet og han klamret den til seg med begge armer. Og bare gråt. Men det var en glad og overlykkelig gråt.

Dette gjør godt for en mammas hjerte

Jeg er veldig glad for at jeg fulgte rådet om annonse i lokalavisen!

PS!
Aggi, kaninen til din datter er berømt! Det ble et svært bilde!
Hehehe, Ja jeg fikk scanningen nå nettopp.
Artig historie dette, Kaninen hennes har fått en ny vår når det gjelder popularitet.
Hun følte stor medlidenhet med gutten din, og godkjente å gi den bort dersom dere ikke fant en annen. Men gjett om hun ble glad da hun ikke trengte å sende den avgårde likevel... To fornøyde barn, på hver sin kant av landet. Det er ikke verst.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen