Saltvann i kristiansand (side 5)

Hallå.

Tar meg sansynligvis en handletur til helga (arendal), noen fra Kr.sand som har lyst å bli med?
Handletur + litt reklame
Ja da var halve kristiansand på korallraid i Arendal. Vi var tre som trosset vær og dårlig føre (passerte to ulykker behørlig omtalt i fævennen) for å handle litt til saltkarene. Var først innom myrene og handlet reker og mat, dretter ute på kilsundet og handlet koraller. Ble både LPS, SPS og annet snacks. Skal bli spennende å se hvordan dette går i et ferdigpakke oppsett. Går dette bra, går alt bra Det er foresten startet en saltvannsklubb her på sørlandet. Vi snakket litt om å kanskje ta en tur på neste møte. Er det flere som har vært innom Helge og kjøpt saltkar kan dere gi beskjed så vi kan dra sammen. Forøvrig kan jeg anbefale andre sørlandsakvarister å stikke innom aquafreaks.no Her har jeg inntrykk av at mange saltvannsakvarister fra telemark til rogaland holder til. Hyggelig forumtone og "hjemmet" til saltvannsklubben. Mulig å få tak brukt utstyr og levnde innen rimelig kjøreavstand.
Fjerne nitrat
I et forsøk på å fjerne nitrater i vannet har jeg satt inn en matte som skal ordne dette. Merket er "ukjent kinesisk". Etter snart en uke ser jeg foreløpig liten endring i verdiene. Lette løsninger er kanskje ofte mer løfter enn realiteteter.
Om ikke fungerer skal jeg gjøre forsøk på å skaffe noen effektive macroalger. Dette er både lettvint og naturlig........
Tilfeldig bekjentskap
© Ariel Bornstein
Reklame for plussmedlemskap