Sølvi sine coryer og litt til :) (side 10)

Du må visst laste opp filmene på Youtube eller lignende og så legge link inn her etterpå.
OK får se om jeg får det til
Har plukket noen flere green laseregg i kveld ,håper de denne gang er befruktet.
Fikk meg forresten en overraskelse i kveld .Skulle gi mat til Gold laserne og CW023 (red stripe) og oppdaget egg i karet deres. Så nå lurer jeg på hvem som har lagt egg der. Mest sannsynliger det Gold laserne siden de har lagt egg før men man kan jo aldri vite ?

Ga forrøvrig et kaldtvannsbytte i går og ungfiskene som har gått der er overført til 110 liters karet . Vet ikke om det kan ha trigget foreldrene til lek igjen ? Samtidig har jo CW023 kommet i nytt kar også så alt kan skje ,men som sagt ,har mest tro på Gold laserne . Ikke at det er meg imot de er utrolig flotte,men har kjo ikke hatt CW023 i lek før ,så det hadde jo vørt gøy det og da Blir spennende å finne ut av det uansett .
Da prøver jeg med snuttene igjen .Litt ergerlig også .hadde akkurat blitt ferdig med å laste opp ,så trykket jeg meg inn på et forum og vips ,borte vekk. Så nå må jeg gjøre det en gang til.

Først litt sp.green i lek så barna deres i aktivitet. Videoen ble veldig mørk men har ikke skikkelig lys over karet.

Så litt av Sterbaibarna og Gold laser ungfiskene som koset seg i det nye karet med masse eikeløv i. Er så gøy å se på når de gjemmer seg i løvet og så plutselig stikker hodet frem igjen

http://www.youtube.com/watch?v=r17zLe_j9j0

http://www.youtube.com/watch?v=U2Z4fY4DTag

http://www.youtube.com/watch?v=4v_ng81cr7E

http://www.youtube.com/watch?v=ZVpobmYfcZQ
Trodde jeg skulle klart å få til direkte link men det gikk ikke
Slenger ut noen bilder i samme slengen. Green laserne vokser og trives ,de største har begynt å endre farge nå

Har mistet ganske så mange av de svarte dessverre. Tror det kun er 9 stk. igjen av det første kullet, men heldigvis er det en del av det andre kullet .Har også sett en yngel i foreldrekaret.

Fant ut hvem som hadde lagt egg i går kveld ,det var Gold laserne ,de holder på i dag og

Var som vanlig ikke mange befruktete egg fra de grønne men noen er det da ,tar imot alle med takk uansett mengde
Sølvi Gullaksen
Slenger ut noen bilder i samme slengen. Green laserne vokser og trives ,de største har begynt å endre farge nå :)


Det er spennende Jeg gleder meg skikkelig til mine Green Laser yngel begynner å skifte farge og man kan skimte de første tegn til den herlige smaragdgrønne!
Donald
[URLBLOCK1] [URLBLOCK2] [URLBLOCK3] [URLBLOCK4] Nr. 2 og 3 krever innlogging.Takk skal du for hjelpen
Alltid spennende når de begynner å få de skikkelige fargen , synes det går fort når de først begynner.

Ellers så lurer jeg på om det virkerlig var Gold laserne som la egg i går .For da jeg plukket ut de nye eggene i dag ,så er de mye større enn de i går. Så må vel bare vente i spenning å se hva det blir til. Det var heller ikke så mange egg og noen ubefruktet ,men håper det blir noen yngel likevel.
Ikke før har de svarte har begynt å stabilisere seg ,så begynner sp.green laserne å dø, blir helt oppgitt

Men tror jeg har funnet ut at det må være noe bakterielt som gjør det.Har sett dette før både med Sterbai,green laser og gold laser,halefinnen blir tynn og vipper litt oppover lksom. Så nå har jeg tatt de største grønne som så fine ut og tatt over i 110 literen.Er litt redd for det også siden de er så små,men har noen Sterbai på samme størrelsen der og det går bra.
De andre har jeg medisinert med Esha2000 og krysser alt jeg har for at det skal gå bra.

Er så lei meg for at de død disse småttisene
Hei sølvi
Jeg føler virkelig med deg,det er ikke noe kjekt når de dør en etter en.
Håper att du finner ut av dette snart,og klarer å redde de du har igjenn.

Mvh Stig.
Nei det er helt forferdelig,tør nesten ikke se inn i karene lenger. Fant 1 til død grønn laser i dag
Frokosttid i 110 literen.Her går det nå Gold laser (CW010),de er nå 5 mnd.gamle ,Sterbai, eldste her er 9 uker gammel pluss noen sp.Green laser . Eldstemann her er ca.4 uker gammel. Som dere ser er det eikeblad i dette karet og jeg har tidligere sagt at det skal jeg ikke bruke i yngelkar mer. Men siden det var en nødløsning med å flytte disse over i 110 literen,så får det stå sin prøve .
Hvordan går det, Sølvi? Huff, jeg føler så med deg når jeg leser.

Jeg håper du begynner å se lys i enden av tunnelen nå.

Det bildet er forresten kjempenydelig!
Takker for med følesen. Vet ikke helt hva jeg skal tro etterhvert,tør nesten ikke håpe for mye.Men i dag har jeg "kun"mistet en sp.black,ingen grønne.
De svarte ser mye bedre ut nå ,kan ikke sen noen sammenklemte halefinner.. Men det kan jo være at de som hadde det, var de som døde.Dessverre er det bare 6 stk. igjen av det kullet Det yngste kullet ser det ut til å gå bedre med så langt,har vel ca. 25 stk. av de. Men når man tenker på hvor store kullene var ,så er det bare forferdelig tragisk.

De grønne som fremdeles går i oppvekstkaret ,har sammenklemte haler ennå. Så hvis det ikke blir noen bedring til i morgen,så vurderer jeg å bruke Wormer plus på de.Dette er den medisinen jeg brukte på foreldrene for en tid siden da de var skikkelig syke.

De som ble flyttet over i 110 literen(7 stk.) ser det ut til å gå bra med , de ser fine ut ,aktive og spiser godt. Var litt redd for at de ville forsvinne i dette "store" karet men der ser heldigvis ut til å gå fint

Ang. bildet ,så måtte jeg bare fotografere de ,puttet oppi en malletablett før lyset kom på og de vrimlet t frem fra alle steder .Normalt ligger de fleste under eikebladene stort sett ,men ble det liv i leiren

Men hvis jeg sitter stille på gulvet foran karet ,så kommer de frem ,må jo har litt oversikt ,telle hvor mange osv. Blir jo litt tullete av og til

Så håpet mitt er jo nå at det går rette veien og at de blir friske de som nå er igjen.
De er jo så søte!

Vi får bare håpe at de er over den værste kneika nå, og at det går bra med de som er igjen. Synd at et digert kull blir redusert på den måten, men noen ganger er det bare så mye vi kan få gjort.

Jeg vet hvor hjelpesløs en føler seg også.. har jo litt av samme greia med disse atro-eggene. 114 egg - 11 yngel, 45 egg - 4 yngel. Det er fortvilt å se på at alt går dit høna sparker, og ikke vite hvorfor, eller hvordan man kan stoppe det.

Det skal nok ikke bare være enkelt å ha cory-dilla
Skal nok ikke det nei. Vi får håpe at vi begge to har litt mer flaks i tiden fremover. Men det ser ut til at store kull er vanskeligere enn små. Green laserne legger fremdeles nesten bare ubrfruktete egg ,ser jo at hannene er aktive etter de men hva som svikter er ikke godt å si.

Eggene fra Gold laserne ble det heller ikke noe av ,mente det var endel befruktet egg,men ingen har klekket.Så hva som skjedde der er ikke godt å si. Men har ikke noe hast egentlig ,stresser jo litt med dissse andre for tiden.

Ungfiskene av disse begynner snart å bli salgsklare ,de har passert 5 mnd. nå og begynner å bli rimilig store. Men om jeg klarer å skille meg av med de nnå er en helt annen sak
Tilfeldig bekjentskap
© Linn-Therese Nilsen