Riccia mose

jeg har kansje et uvanlig problem.

jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal håntere ricciamosen, den begynne å ta over hele akvariet . har forstått at dette er en flyteplante og kan settes fast med en fiskesene til en stein eller rot.

min riccia var plutselig bare der, innbiller meg at det må ha vært med en liten stengel på javamosen da jeg kjøpte den og at den bare har vokst seg til.

den har festet seg til javamosen. det jeg ikke helt vet er om jeg ødelegger ricciaen om jeg begynner å klippe å tynne den ut.
i tilfelle hvordan går jeg frem om jeg kan klippe å tynne den ut uten å ødelegge den?
ingen som kan gi meg et svar på mitt spørsmål?
Det er nok med en tust av Riccia for at den skal vokse seg stor. Det er ikke mulig(etter min mening) å ødelegge denne helt.

Plukk ut det du ønsker, og la det flyte i overflaten, til den er så stor at du kan håndtere den, og surr den så forsiktig til en stein eller rot.

Riccia vokser fortest når den får vere flyteplante, men den vokser også bra under vann.

Jeg har også fått den til som potteplante. Dette helt ufrivillig fordi jeg vannet potteplanter med akvarievann, og det har vert Riccia rester i vannet.
Den fortsatte bare å vokse, festet til jorden i potta.
Rose U
Det er nok med en tust av Riccia for at den skal vokse seg stor. Det er ikke mulig(etter min mening) å ødelegge denne helt. Plukk ut det du ønsker, og la det flyte i overflaten, til den er så stor at du kan håndtere den, og surr den så forsiktig til en stein eller rot. Riccia vokser fortest når den får vere flyteplante, men den vokser også bra under vann. Jeg har også fått den til som potteplante. Dette helt ufrivillig fordi jeg vannet potteplanter med akvarievann, og det har vert Riccia rester i vannet. Den fortsatte bare å vokse, festet til jorden i potta.

flotte greierer litt bekymret om jeg ødelegger landskapet i akvariet men du sier at riccia`n vokser fort opp igjen og at det ordner seg ganske fort.
takk for svar...
Tilfeldig bekjentskap
© Ole Petter Bjørling