Irriterende

at ingen sender fisk som de selger
er jo mye billigere, og mye fin fisk! :S
Å sende fisk er veldig risikabelt, og veldig dyrt. Det er ikke lov å sende fisk med posten, så det må bli fly eller evt buss/tog om de tillater det. Det er ofte stort frafall (mange dødsfall) knyttet til sending, siden pakkene kan ligge ute, bli kastet inn i lastebiler, klemt innunder tyngre pakker også videre. Spesielt om den som sender ikke pakker skikkelig godt og trygt.

Dyrebutikkene kan uten problemer bestille inn masse forskjellig fisk selv om du ikke ser arten i butikken. De har gjerne bare inne en liten andel av de artene som faktisk står på fiskelista hver uke.

Ny fiskeliste kommer gjerne hver uke, så spør ofte om du ikke får tak i det du er på jakt etter første gangen
Dette kommer jo av man tenker på fiskenes beste. Å sende fisker med posten på denne tida av året vil jo medføre døden for fisken som blir sendt.

I tillegg så egner ikke posten seg til sending av fisk, dermed må man bruke andre metoder og da blir det fort dyrt.
Ingebjørg: å sende fisken med flyfrakt koster vel gjerne like mye som om du skal sette deg inn i bilen og kjøre og hente dem.... men arbeidsbyrden for selger øker jo betraktelig...
ja, er sant som dere sier
irriterende likevel :p hehe
Bra at jeg kom over denne linken. Har ikke hørt så mye positivt om fiskesending, men likevel var det planlagt å sende en gullfisk over nyttår. Dette blir da selvfølgelig ikke noe av da jeg fikk høre at det var ulovlig og ikke minst svært liten overlevelses sjanse for fisken.

Men hvis fisk er ulovlig å sende i posten, hvorfor er det ikke det med reker, snegler osv..??
det er vel ikke lov det heller, men snegler og reker tåler en del mer i så måte. f eks så funker en ren brusflaske utmerket til sending av reker, og som regel dør meget få på/rett etter reisen.
Tilfeldig bekjentskap
© Ellisiv Huseklepp
Reklame for plussmedlemskap