Kjetil´s akvarier (side 12)

I dag ankom 10 stk Super rot, da var nesten planen i boks. Planen var å få oppdrett på L144, L046, Super rot og L134, nå gjenstår det bare L134. Men før den tid må jeg få meg et nytt kar, har kun artkar på mallene.
Neste plan som er kommet opp er saltvann, jeg har et 340Liter som jeg har lyst til å bygge om. Men har innsett etter litt lesning at dette må en sette seg skikkelig inn i, så det blir nok ikke før over sommeren.
Tilbake
Hei

Etter et par år vekke fra AF, tenkte jeg at det var på tide å fortelle hva som har skjedd disse to årene. Jeg har hatt en stor reduksjon i antall kar, tiden strakk ikke til.

Men nå har jeg bygd opp igjen mitt 340 L til et Malawi kar, grunnen til at jeg har valgt Malawi er at det finnes et flott farge spekter i denne arten.

Har fått kontakt med en hyggelig kar her på AF, som kunne tilby ca 35 typer av Malawi.
Så rett etter ferien skal jeg sette en bestilling hos han, han sender så det er veldig bra.

Har også falt pladask for Endler og Killi, så har noen der ute tips om oppdrett på disse to, vill jeg gjerne høre fra dere. Jeg har lest meg til at disse er ikke vanskelige å få oppdrett på.Malle
Denne fikk jeg i Mars 2009, forsatt i live
En av mine andre som jeg skjelden ser
Hei

Da var alt klart for oppdrett av Endler og killi, nå er det bare å vente til en kommer tilbake fra 2 uker i Hellas. Så er det bare å sette igang, gleder meg
Nikon aw110
I dag kom mitt nye undervannskamera i posten, måtte bare teste det i akvariumet
Kamera
Hei
Stilig! Hvor har du kjøpt det ?
Kamera
Hei
Stilig! Hvor har du kjøpt det ?
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap